fbpx

Ce pret surprinzator are acest smartphone Motorola cu camera de 64MP

Ce pret surprinzator are acest smartphone Motorola cu camera de 64MP

Conform unei noi stiri, compania Motorola lucreaza la un nou smartphone de buget. Se crede ca va veni cu camera de 64MP pe spate si cu un acumulator de capacitate de 5000mAh. Si s-a dezvaluit si la ce pret se va vinde acest telefon. Pretul e surprinzator, avand in vedere specificatiile.

Cele mai recente informatii neoficiale despre Motorola arata cum reusesc smartphone-urile sale de buget sa ofere un raport performanta/pret decent. Motorola Moto G9 Plus are 4 camere pe spate (inclusiv o camera principala de 64MP) si un acumulator cu o capacitate de 5000mAh.

CITESTE SI:  De ce va folosi China recunoastere faciala pentru locuintele publice

Totul pentru circa 255 de euro. De asemenea, acest smartphone vine cu un ecran Full HD de 6,81 inci, 4GB de RAM, spatiu de stocare de 128GB si Android 10. In coltul din stanga exista o camera frontala cu perforatie, dar nu e clar ce rezolutie are.

Moto G9 Plus ar fi cel de-al treilea smartphone G9 al Motorola, dupa un G9 Play cu pret de 170 de dolari si un G9 foarte similar. Cel din urma telefon are o camera frontala cu breton si o camera de 48MP pe spate.

CITESTE SI:  Parlamentul European vrea ca electronicele sa afiseze scoruri de reparabilitate in gen iFixit

In plus, mai exista telefonul midrange Moto One 5G cu pret de 500 de dolari si cu aspect foarte decent al Motorola, acesta venind cu un procesor Snapdragon 765, ecran Full HD de 6,7 inci si o rata de refresh de 90Hz si certificare HDR10+.

Acel model, pe langa Moto G9 Plus, arata ca compania Motorola munceste din greu la categoriile low si midrange, chiar daca smartphone-urile sale de ultima generatie, cum ar fi Edge Plus, nu prea au priza la cumparatori.

CITESTE SI:  Cand ar fi utila descarcarea simultana de aplicatii a Play Store testata de Google

Ce parere ai despre smartphone-ul Moto G9 Plus cu camera de 64MP al Motorola? In opinia ta, crezi ca e suficient de performant la pretul sau de 255 de dolari, sau crezi ca exista alternative de smartphone-uri cu raport performanta/pret mai bun?