fbpx

Ce pret si specificatii are smartphone-ul cu ecran dual Surface Duo al Microsoft

Ce pret si specificatii are smartphone-ul cu ecran dual Surface Duo al Microsoft

Compania Microsoft din Statele Unite a pus in sfarsit smartphone-ul Surface Duo cu ecran dual la dispozitie pentru cumparare. S-a dezvaluit ce specificatii tehnice va avea si la ce pret se va vinde.

Anul trecut, compania Microsoft din Statele Unite a anuntat oficial smartphone-ul sau Android cu ecran dual, Surface Duo. Daca esti interesat de acest dispozitiv, vei fi incantat de faptul ca compania americana Microsoft a pus in cele din urma smartphone-ul la dispozitie pentru comanda.

Dar nu va fi ieftin, va avea un pret de 1399 de dolari. In ceea ce priveste specificatiile, se pare ca Microsoft a optat pentru folosirea de specificatii tehnice din 2019.

CITESTE SI:  La ce porturi noi si vechi va renunta Apple pentru viitoarele iPhone-uri

Smartphone-ul Surface Duo va fi propulsat de un cip Snapdragon 855, in loc de 865, ceea ce e destul de dezamagitor, mai ales cu pretul pe care compania il percepe. De asemenea, va avea 6GB de RAM, spatiu de stocare de 256GB si o camera de 11MP.

Cu toate acestea, presupunem ca, desi foloseste specificatii tehnice de anul trecut, avantajul lui Microsoft Surface Duo ar fi faptul ca vine cu ecrane duale de 5,6 inci care, atunci cand sunt combinate, vor oferi utilizatorilor un ecran de 8,1 inci si cu raport de aspect de 3:2, o experienta de tip tableta.

CITESTE SI:  Olympus a dezvaluit Stylus Tough TG-Tracker - cea mai dura camera de actiune

Desigur, nu e la fel bun ca Samsung Galaxy Fold, dar faptul ca Microsoft Surface Duo foloseste doua ecrane separate ar trebui sa-l faca mai fiabil. Smartphone-ul cu ecran dual functioneaza pe Android, ceea ce este o veste fantastica pentru cei care prefera sistemul de operare al Google si care sunt ingrijorati ca ruleaza Windows 10.

CITESTE SI:  Acest asistent virtual va disparea de pe Android si iOS

Smartphone-ul companiei cu pret de 1399 de dolari va fi disponibil la operatorii de telefonie mobila principali din SUA, dar lipsa tehnologiei 5G va fi destul de dezamagitoare. Ce parere ai despre smartphone-ul Surface Duo cu ecran dual al Microsoft, cu pret de 1399 de dolari?