fbpx

Ce pret si specificatii are noul smartphone Nokia 8 V 5G UW al HMD Global

Ce pret si specificatii are noul smartphone Nokia 8 V 5G UW al HMD Global

HMD Global lanseaza smartphone-ul Nokia 8 V 5G UW, al doilea smartphone 5G al companiei. Intr-o schimbare majora pentru HMD Global, acest telefon cu specificatii interesante va fi vandut prin operatorul Verizon din Statele Unite, devenind primul dispozitiv de varf al HMD Global care va fi disponibil prin intermediul unui operator din SUA.

In ciuda noului branding, Nokia 8 V 5G UW e de fapt o versiune cu brand Verizon a primului smartphone 5G al HMD Global, Nokia 8.3 5G, pe care l-a anuntat in martie.

CITESTE SI:  De ce primul joc mobil al Nintendo a fost abandonat oficial

Nokia 8.3 5G a fost lansat in sfarsit in SUA in septembrie ca dispozitiv deblocat la un pret de 699 de dolari, desi exista o diferenta esentiala intre acesta si modelul nou Verizon: 8.3 accepta numai 5G sub-6GHz, in timp ce 8 UW accepta si retelele mmWave.

In ceea ce priveste noul smartphone Nokia 8 V cu pret tot de 699 de dolari, acesta pare a fi identic vizual cu 8.3. Exista acelasi ecran de 6,81 inci (cu perforatie pentru camera si o margine inferioara), dar si un sistem de camera cvadrupla pe partea din spate, cu un senzor principal de 64MP, un senzor ultrawide de 12MP, unul macro de 2MP si un senzor de adancime de 2MP.

CITESTE SI:  De ce lansarea primului smartphone 5G al LG, V50 ThinQ, a fost amanata

Alte specificatii ale smartphone-ului Nokia 8 V 5G UW includ un procesor Snapdragon 765G cu modem cu tehnologie mobila de a 5-a generatie integrat, un acumulator de 4500mAh, 6GB de RAM si 64GB de spatiu de stocare. Mai exista un buton de pornire cu senzor de amprente integrat, un buton personalizabil pentru asistentul virtual, USB-C pentru incarcare si un jack audio de 3,5mm.

CITESTE SI:  O tanara a primit 200 de dolari pentru a renunta la Facebook

Smartphone-ul companiei HMD Global va fi livrat cu Android 10 si va putea fi actualizat la Android 11. Specificatiile absente sunt incarcarea wireless si etanseitatea.

Acest telefon Nokia 8 V 5G UW al HMD Global va avea un pret de 699 de dolari si intrebarea este daca va putea concura cu alte smartphone-uri majore de la branduri premium mai consacrate.