fbpx

Ce pret si capacitate au carcasele cu baterii Mophie pentru iPhone 11

Ce pret si capacitate au carcasele cu baterii Mophie pentru iPhone 11

Mophie a anuntat viitoarele sale carcase cu baterii pentru smartphone-urile iPhone 11, 11 Pro si 11 Pro Max ale companiei Apple din Cupertino. Produsele Mophie pot fi incarcate wireless, includ un port USB-C pentru incarcare cu fir, ofera protectie solida, iar bateriile au o capacitate de pana la 2200mAh.

Desi noile smartphone-uri ale Apple ofera autonomii destul de bune, produse precum cele ale Mophie sunt o modalitate excelenta de a extinde autonomia smartphone-urilor Apple.

Compania Apple produce deja carcase cu baterii pentru smartphone-urile sale iPhone 11, dar daca nu mai ai rabdare, afla ca Mophie va avea unele de vanzare mai devreme. Pentru cei care nu stiu, Mophie a creat carcase cu baterii pentru smartphone-urile Apple deja de multi ani, asa ca nu este surprinzator ca compania s-a intors cu o carcasa noua pentru noile smartphone-uri ale Apple, iPhone 11, 11 Pro si 11 Pro Max.

CITESTE SI:  O companie gigant de asigurari da in judecata Apple din cauza unui iPhone 4S despre care se spune ca a dus la pornirea unui incendiu

Conform companiei, noua sa carcasa Juice Pack Acces va veni cu o baterie cu o capacitate de 2000mAh pentru iPhone 11 si 11 Pro, in timp ce cea pentru 11 Pro Max va avea o baterie cu o capacitate usor mai mare, de 2200mAh.

CITESTE SI:  Ce companie de smartphone-uri e acuzata ca strica incarcatoarele

Produsele Mophie vor accepta incarcare wireless Qi, ceea ce inseamna ca le vei putea folosi cu o placa de incarcare wireless si nu trebuie sa folosesti un cablu. Acestea vor veni, de asemenea, cu un port USB-C pentru cei care ar prefera sa foloseasca incarcarea cu fir.

CITESTE SI:  Laptopul Xiaomi Mi Notebook Pro arata foarte familiar - specificatii si pret

De asemenea, Mophie sustine ca produsele sale vor prioritiza iPhone 11 la incarcare, ceea ce inseamna ca energia va fi transferata catre iPhone 11 mai intai, dupa care la carcasa.

Deci, smartphone-ul va avea prioritate. Cat despre pret si disponibilitate, carcasa Juice Pack Acces cu baterie cu capacitate de maxim 2200mAh va avea un pret de circa 99,95 de dolari si va fi disponibila pentru cumparare in luna octombrie intr-o varietate de culori.