fbpx

Ce pret poate avea iPhone-ul de 1TB, cu acest spatiu de stocare

Ce pret poate avea iPhone-ul de 1TB, cu acest spatiu de stocare

Conform unor informatii, compania Apple din Statele Unite ar putea lansa in viitor un iPhone cu un spatiu de stocare de 1TB, o cantitate dubla in comparatie cu actuala limita de 512GB de pe smartphone-urile Apple actuale. S-a speculat ce pret ar putea avea acel iPhone de 1TB.

In prezent, memoria interna de pe smartphone-urile Apple e limitata la 512GB si nu exista nicio modalitate de extindere, deoarece smartphone-urile acestei companii nu accepta extinderea memoriei interne prin carduri microSD la fel ca smartphone-urile Android.

CITESTE SI:  Preturile si specificatiile noilor smartphone-uri Huawei P40 si P40 Pro 5G

Cu toate acestea, cei care considera ca 512GB nu e o memorie interna suficienta ar trebui sa-l aiba in vedere pe iPhone 13. Acest lucru se datoreaza faptului ca Jon Prosser sustine ca Apple ar putea lansa un smartphone cu spatiu de stocare de 1TB.

Prosser nu a precizat care model de smartphone Apple va avea spatiu de stocare de 1TB. Dar avand in vedere ca iPhone 12 tocmai a fost anuntat, probabil ca acesta se refera la modelele din 2021 care probabil vor fi cunoscute sub numele de iPhone 13.

CITESTE SI:  Smartwatch-ul Withings Move ECG cu ECG are un pret foarte mic

Avand in vedere ca smartphone-urile de ziua de azi au camere foarte capabile si pot captura fotografii de inalta rezolutie, fotografii HDR, clipuri video 4K si asa mai departe, memoria interna de 512GB va fi ocupata intr-un timp destul de scurt de catre cei doresc doresc sa captureze clipuri video si fotografii la rezolutie maxima in orice moment. Asa ca spatiul de stocare de 1TB va fi util.

CITESTE SI:  De ce Google vrea ca guvernul SUA sa elimine interdictia pe Huawei

Cu toate acestea, e posibil ca Apple va percepe pentru acel smartphone de 1TB un pret cum n-a mai avut niciun alt smartphone Apple pana acum. In acest moment, iPhone 12 Pro Max de 512GB, actualul model de varf al gamei din acest an, are un pret de 1400 de dolari. Deci e posibil ca iPhone 13 cu spatiu de stocare de 1TB ar avea un pret de circa 1600 de dolari.