fbpx

Ce pret incredibil are acest smartphone cu performanta satisfacatoare de la Xiaomi

Ce pret incredibil are acest smartphone cu performanta satisfacatoare de la Xiaomi

Noul smartphone Xiaomi Poco X3 NFC accesibil ca pret este propulsat oficial de un procesor Snapdragon 732G si este performant si capabil de niste lucruri de care in mod normal ar fi capabile doar smartphone-urile premium si destul de scumpe.

De exemplu, noul smartphone Xiaomi Poco X3 vine cu un sistem de camera tripla cu un senzor de dimensiuni mari. Dar Microsoft Poco X3 NFC are un pret de sub 250 de dolari. E nevoie de o performanta superioara de procesare a imaginilor pentru a gestiona acesti senzori de inalta rezolutie, mai ales ca acestia captureaza diverse fotografii pentru procesul de fotografie HDR si pentru fotografia in lumina redusa.

CITESTE SI:  Cu cat vor creste temperaturile globale din cauza emisiilor CO2

Acestea sunt specificatiile camerei: Camera principala a smartphone-ului Xiaomi Poco X3 are un senzor Sony IMX682 de 64MP + senzor Bokeh; camera ultrawide este de 13MP; camera macro este de 2MP.

In ceea ce priveste performanta, ar trebui sa te astepti ca aceasta platforma sa obtina aproximativ 830 de puncte in PCMark pentru Android, un scor care este comparabil cu cel al lui Xiaomi Mi Note 10.

Capacitatea acumulatorului lui Xiaomi Poco X3 este de 5160mAh, iar acesta este unul dintre aspectele care ii entuziasmeaza cu adevarat pe potentialii clienti. Pe langa faptul ca acumulatorul lui Xiaomi Poco X3 are acea capacitate, smartphone-ul cu pret de 250 de dolari accepta si incarcare de 33W, ceea ce este peste capabilitatile de incarcare ale unor smartphone-uri care costa chiar si 750 de dolari.

CITESTE SI:  VIDEO: Un scanner de iris pe Galaxy Note 7 prins in actiune

Dar acest telefon nu este chiar etans, desi are totusi un rating IP53. Retineti ca telefoanele cu pret de in jur de 250 de dolari de obicei nu sunt etanse si nici nu au rating IP.

CITESTE SI:  Un PC iMac Pro echipat complet te va costa o suma colosala

Deoarece platforma hardware este foarte decenta in jocuri, compania a inclus un sistem de racire superior cu o conducta pentru caldura. Si sustine ca acest sistem de racire va reduce temperatura smartphone-ului cu pana la 6 grade Celsius.

Un astfel de sistem contribuie la o performanta sustinuta, avand in vedere ca caldura de obicei forteaza sistemul de operare sa reduca performanta. Inca mai trebuie sa apara specificatiile despre camere, dar smartphone-ul Xiaomi Poco X3 NFC pare unul foarte promitator la pretul sau.

Facebook