fbpx

Ce pret are smartphone-ul Motorola Moto Z4 cu suport 5G si camera de 48MP

Ce pret are smartphone-ul Motorola Moto Z4 cu suport 5G si camera de 48MP

Motorola a anuntat oficial Moto Z4. Si da, compania pastreaza cu acest smartphone suportul pentru module, acum si pentru modulul 5G. Asa cum v-ati astepta, Moto Z4 e practic o versiune imbunatatita a smartphone-ului de anul trecut, Z3.

Designul este in mare parte la fel, dar functionalitatea este imbunatatita. Motorola a urmat tendintele recente si a integrat un breton si un ecran OLED cu raport de aspect de 19:9.

S-a spus anterior ca Motorola va veni cu un nou smartphone si chiar asa s-a intamplat. Motorola a anuntat Moto Z4 care este mai mult un smartphone de clasa medie decat unul de varf.

CITESTE SI:  De ce productia de MacBook-uri si iPad-uri Apple este intarziata

Cu toate acestea, vine cu suport pentru modulele Moto Mods, ceea ce inseamna ca va fi posibil sa atasezi un modul 5G la acest telefon. Moto Z4 este propulsat de un procesor Snapdragon 675 si vine cu 4GB de RAM si cu spatiu de stocare de 128GB care se poate extinde cu un card microSD.

Smartphone-ul Motorola Moto Z4 cu suport pentru modul 5G are un ecran Full HD OLED de 6,4 inci, o camera principala de 48MP, o camera frontala de 25MP si o baterie de 3600mAh. Ecranul este aproape fara margine si exista un senzor de amprente optic sub acel ecran.

CITESTE SI:  Ce pret are noua consola portabila unica a Panic

Telefonul Motorola cu suport pentru modul 5G ruleaza Android 9 Pie si vine chiar si cu jack audio de 3,5mm. Toate modulele care au fost lansate dupa ce primul telefon Z a ajuns pe piata vor functiona cu noul smartphone.

Acesta are suport pentru modulul 5G pe care operatorul Verizon din Statele Unite are de gand sa-l vanda pentru 200 de dolari. Smartphone-ul Motorola Moto Z4 va costa 10 dolari pe luna timp de 24 de luni la Verizon pentru o perioada de timp limitata.

CITESTE SI:  VIDEO: Un concept de submersibil a fost printat 3D de Marina Statelor Unite

Va exista o varianta fara abonament disponibila la retaileri precum Amazon si Best Buy la un pret de 499 de dolari si include si o camera 360 de grade. Smartphone-ul Motorola Moto Z4 cu suport pentru modul 5G e disponibil pentru cumparare la Verizon incepand cu 13 iunie.