Ce pret are smartphone-ul HTC Exodus 1 pentru monede virtuale

Ce pret are smartphone-ul HTC Exodus 1 pentru monede virtuale

Mobile

HTC a dezvaluit in luna octombrie smartphone-ul sau bazat pe tehnologia blockchain pentru monede virtuale, Exodus 1, avand in vedere ca producatorul incearca sa-si schimbe strategia pentru a se concentra asupra noilor tehnologii.

Compania din Taiwan a anuntat acum cateva luni in urma ca dezvolta un smartphone bazat pe tehnologia blockchain pentru monede virtuale si care se va numi Exodus 1. Compania a inceput sa preia comenzi pentru HTC Exodus 1, dar exista un schepsis.

Daca vrei sa-l precomanzi, trebuie sa-l platesti in moneda virtuala. De asemenea, s-au dezvaluit specificatiile acestui dispozitiv. HTC Exodus 1 are un display Quad HD+ cu un raport de aspect de 18:9.

CITESTE SI:  Sony aduce displayuri 4K pentru smartphone-urile Xperia Z5 Premium

Este propulsat de procesorul Qualcomm Snapdragon 845 si vine cu 6GB de RAM si cu un spatiu de stocare de 128GB. Exista, de asemenea, o camera principala duala de 12MP+16MP si una secundara duala de 8MP+8MP.

Smartphone-ul pentru monede virtuale este alimentat de o baterie cu o capacitate de 3500mAh. Se pare ca smartphone-ul are spatele transparent care arata niste componente false, similar cu modul in care a procedat Xiaomi cu un smartphone recent.

Specificatiile sunt pe masura unui smartphone de varf al anului 2018, dar nu acesta e motivul pentru care oamenii vor cumpara acest dispozitiv. Caracteristica sa definitorie este securitatea oferita pentru stocarea cheilor de monede virtuale.

CITESTE SI:  Vector Watch a fost lansat oficial si este disponibil pentru achizitionare

HTC a anumit aceasta caracteristica – Zion Wallet. Aceasta este tinuta separat de sistemul de operare Android, asa ca este garantata o securitate absoluta.

Cei care sunt interesati sa cumpere unul pot precomanda smartphone-ul HTC Exodus 1 pentru monede virtuale incepand de pe 23 octombrie pentru 0,15 Bitcoin sau 4,78 Ether. Adica la un pret de peste 960 de dolari. HTC va incepe sa livreze clientilor Exodus 1 in luna decembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *