Ce pret are smartphone-ul HTC Exodus 1 pentru monede virtuale

Ce pret are smartphone-ul HTC Exodus 1 pentru monede virtuale

HTC a dezvaluit in luna octombrie smartphone-ul sau bazat pe tehnologia blockchain pentru monede virtuale, Exodus 1, avand in vedere ca producatorul incearca sa-si schimbe strategia pentru a se concentra asupra noilor tehnologii.

Compania din Taiwan a anuntat acum cateva luni in urma ca dezvolta un smartphone bazat pe tehnologia blockchain pentru monede virtuale si care se va numi Exodus 1. Compania a inceput sa preia comenzi pentru HTC Exodus 1, dar exista un schepsis.

CITESTE SI:  Cipul A11 Bionic al lui Apple iPhone X a fost conceput in 3 ani

Daca vrei sa-l precomanzi, trebuie sa-l platesti in moneda virtuala. De asemenea, s-au dezvaluit specificatiile acestui dispozitiv. HTC Exodus 1 are un display Quad HD+ cu un raport de aspect de 18:9.

Este propulsat de procesorul Qualcomm Snapdragon 845 si vine cu 6GB de RAM si cu un spatiu de stocare de 128GB. Exista, de asemenea, o camera principala duala de 12MP+16MP si una secundara duala de 8MP+8MP.

CITESTE SI:  Nexus 6 e de cumparat?

Smartphone-ul pentru monede virtuale este alimentat de o baterie cu o capacitate de 3500mAh. Se pare ca smartphone-ul are spatele transparent care arata niste componente false, similar cu modul in care a procedat Xiaomi cu un smartphone recent.

Specificatiile sunt pe masura unui smartphone de varf al anului 2018, dar nu acesta e motivul pentru care oamenii vor cumpara acest dispozitiv. Caracteristica sa definitorie este securitatea oferita pentru stocarea cheilor de monede virtuale.

CITESTE SI:  Cum evita bretonul smartphone-ul Samsung Galaxy A8s anuntat oficial

HTC a anumit aceasta caracteristica – Zion Wallet. Aceasta este tinuta separat de sistemul de operare Android, asa ca este garantata o securitate absoluta.

Cei care sunt interesati sa cumpere unul pot precomanda smartphone-ul HTC Exodus 1 pentru monede virtuale incepand de pe 23 octombrie pentru 0,15 Bitcoin sau 4,78 Ether. Adica la un pret de peste 960 de dolari. HTC va incepe sa livreze clientilor telefonul in luna decembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *