Ce pret are smartphone-ul cu doua ecrane al Vivo

Ce pret are smartphone-ul cu doua ecrane al Vivo

Vivo a avut unul dintre cele mai discutate telefoane ale anului. Smartphone-ul Vivo Nex a adoptat o abordare diferita pentru a elimina bretonul de pe ecran.

Are un mecanism slider in marginea superioara care scoate camera frontala si senzorii ori de cate ori este nevoie. Compania s-a intors cu un alt model Nex si care a renuntat la slider in favoarea unei alte solutii. Smartphone-ul Vivo Nex Dual Display Edition are doua ecrane, unul in partea din fata si celalalt in partea din spate.

CITESTE SI:  Cand va sosi in magazine placa de joc Monopoly Fortnite

Designul smartphone-ului Vivo Nex Dual Display Edition este destul de similar cu cel al primului smartphone. Dar noul dispozitiv se remarca prin faptul ca are un ecran si in partea din spate.

Asta inseamna ca telefonul nu are nevoie de camere in partea din fata si din spate. Exista doar camera tripla in partea din spate care poate fi folosita atat pentru selfie-uri, cat si pentru fotografii normale.

Sistemul de camera tripla are un obiectiv principal de 12MP, unul de 2MP si un al treilea obiectiv pentru masurarea distantei si pentru recunoastere faciala.

CITESTE SI:  Galaxy S6 Edge Plus va veni cu suport RAW, potrivit unor zvonuri

Dar asta nu e tot. Smartphone-ul Vivo Nex Dual Display Edition are si ceva numit “Lunar Ring” in partea din spate. Acesta este un element de design atragator care straluceste la notificari si care chiar pulseaza pe muzica.

Mai exista un ecran cu rezolutie de 2340 x 1080 pixeli in partea din fata si unul de 5,5 inci Full HD 16:9 in partea din spate. Ambele ecrane sunt OLED.

CITESTE SI:  Motorola Droid Turbo 2 si Motorola Droid MAXX 2 au tehnologie nanocoating

Restul specificatiilor telefonului Vivo Nex Dual Display Edition mai include un procesor Qualcomm Snapdragon 845, 10GB de RAM, spatiu de stocare de 128GB si o baterie cu o capacitate de 3500mAh.

Compania chineza nu a spus ce pret va avea smartphone-ul Vivo Nex Dual Display Edition cu doua ecrane in afara Chinei. Dar smartphone-ul cu doua ecrane a fost disponibil in China incepand cu 29 decembrie la un pret de 720 de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *