fbpx

Ce pret are smartphone-ul blockchain HTC Exodus care poate fi cumparat cu bani conventionali acum

Ce pret are smartphone-ul blockchain HTC Exodus care poate fi cumparat cu bani conventionali acum

HTC isi vinde acum smartphone-ul blockchain Exodus in schimbul banilor cash. Da, bani conventionali. Pana acum, producatorul de smartphone-uri accepta doar monede virtuale precum Bitcoin, Ethereum si Litecoin pentru plata acestui telefon.

Anul trecut, HTC a anuntat HTC Exodus, un smartphone blockchain. Parea a fi o idee destul de inedita si, ca sa fie si mai inedita, compania a anuntat ca clientii puteau cumpara telefonul folosind doar monede virtuale.

Cu toate acestea, daca erai interesat de acest smartphone dar nu aveai monede virtuale, ai noroc. Compania a anuntat ca clientii interesati de HTC Exodus il vor putea cumpara folosind bani reali.

CITESTE SI:  iPhone 11 Pro VS o camera Leica de 20.000 de dolari. Care e mai rentabil

Anterior, compania a acceptat numai monede virtuale ca Bitcoin, Ethereum si Litecoin. Dar daca ai 750 de dolari bani conventionali, vei putea cumpara acest telefon blockchain Exodus, asta daca inca il mai vrei.

Smartphone-ul blockchain HTC Exodus in discutie este propulsat de un cip Qualcomm Snapdragon 845, vine cu un ecran QHD+ de 6 inci, cu 6GB de RAM si cu o baterie de 3500mAh.

CITESTE SI:  Asus Zenfone 2 Deluxe Special Edition a fost lansat oficial

De asemenea, are un material transparent destul de grozav in partea din spate, material care arata componentele interne ale smartphone-ului blockchain HTC Exodus. Dar factorii principali de atractie ai telefonului care poate fi cumparat cu bani conventionali sunt faptul ca suporta tehnologia blockchain si ca vine cu propria enclava in care se stocheaza cheile pentru monede virtuale.

Ideea este ca, prin mentinerea enclavei departe de procesor si de sistemul de operare, utilizatorii vor avea o modalitate mai convenabila de a duce cheile cu ei, fara sa fie ingrijorati ca atacatorii cibernetici le vor fura.

CITESTE SI:  Un nou dispozitiv HTC Desire a fost reperat

Nu suntem siguri cat de multi oameni ar avea nevoie de un astfel de smartphone blockchain. Dar asa cum am spus, HTC Exodus poate fi acum cumparat cu bani conventionali si are un pret de 750 de dolari pentru cei care sunt interesati sa intre in posesia acestuia.