fbpx

Ce pret are probabil cel mai ieftin smartphone Android GO al Alcatel

Ce pret are probabil cel mai ieftin smartphone Android GO al Alcatel

TCL Communication zdruncina domeniul smartphone-urilor de segment inferior cu Alcatel 1, urmatorul sau smartphone Android Go adaugat la gama pe care a creat-o mai devreme in acest an.

Calcand pe urmele lui Alcatel 1X, primul dispozitiv de la un brand global major care a venit cu display FullView 18:9 la un pret de sub 100 de dolari, noul Alcatel 1 este mai accesibil ca pret.

Initiativa Android Go a Google va aduce un nou val de smartphone-uri accesibile ca pret care ruleaza o versiune optimizata a Android, cu aplicatii mai simple. Multi producatori au inceput sa dezvolte telefoane Android Go, iar Alcatel este unul dintre ei.

CITESTE SI:  Ce smartphone a depasit Pocophone F1, in privinta performantei camerei

Compania a anuntat oficial smartphone-ul sau Android Go – Alcatel 1. Aceasta va incepe livrarea dispozitivului in aceasta luna, iar clientii vor putea cumpara unul la un pret de 89 de dolari.

Dispozitivele cu acest sistem de operare sunt smartphone-uri neperformante, asa ca specificatiile tehnice nu te vor da pe spate. Alcatel 1 este propulsat de un procesor MediaTek MT6739 cu 1GB de RAM si spatiu de stocare de 8GB.

CITESTE SI:  Ce aplicatie Google poate decodifica hieroglifele egiptene

Dispune de asemenea de un ecran de 5 inci cu rezolutie de 960 x 480 pixeli si cu raport de aspect de 18:9, dar si de o camera principala de 5MP si una frontala de 2MP.

Telefonul va fi disponibil pentru cumparare in albastru metalic, auriu si negru. Telefonul cu pret de 89 de dolari  are dimensiunile de 137,6 x 65,7 x 9,8mm, dispozitivul cantareste 134 de grame si are o baterie cu o capacitate de 2000mAh.

CITESTE SI:  Cum un scaner RMN a dus la distrugerea fiecarui dispozitiv iOS din apropiere, probabil

Alcatel a declarat ca va incepe sa livreze smartphone-ul Android Go cu pret de 89 de dolari in aceasta luna pe anumite piete, fara a specifica pietele in care va fi disponibil dispozitivul. Statele Unite si Europa vor fi probabil incluse in lista pietelor in care compania lanseaza noul smartphone Android Go.