Ce pret are primul smartphone pliabil din lume – Royole FlexPai

Ce pret are primul smartphone pliabil din lume - Royole FlexPai

Smartphone-ul pliabil Royole FlexPai a fost prezentat oficial la CES 2019 in Las Vegas. Royole FlexPai este primul smartphone pliabil din lume si stiam cum arata inca de anul trecut.

Stim ca multi oameni asteapta smartphone-ul pliabil al companiei sud-coreene Samsung. Asta pentru ca, de o lunga perioada de timp, Samsung a fost cam singura companie care a explorat tehnologia.

Compania ne-a oferit un promo anul trecut si a intentionat sa lanseze oficial telefonul in acest an. Cu toate acestea, se pare ca compania Samsung a fost intrecuta.

O companie care se numeste Royole a lansat intre timp FlexPai care este primul smartphone-ul pliabil din lume. Dispozitivul a fost prezentat la CES 2019 si este exact cum ar trebui sa fie un smartphone pliabil.

CITESTE SI:  VIDEO: Camera rivala a Nest Cam pentru locuinte te va costa numai 20 de dolari

Acesta se poate indoi in jumatate pentru a functiona ca telefon si poate fi desfacut pentru a se transforma intr-o tableta. Vine chiar si cu unele tehnologii de varf din 2019, cum ar fi un cip Snapdragon 855.

De asemenea, Royole FlexPai cu pret de 1318 de dolari pare a fi primul telefon lansat in 2019 cu acest cip. Mai mult, va veni cu 6-8GB de RAM, cu spatiu de stocare de 128GB/256GB, o camera duala de 16MP+20MP si cu sistemul de operare Android 9.0 Pie.

CITESTE SI:  Kazam vine la MWC cu doua noi smartphone-uri

Dispozitivul desfacut FlexPai va avea un display de 7,5 inci cu rezolutie QHD. Ei bine, din punctul de vedere al designului, nu este neaparat cel mai subtire telefon pe care l-am vazut pana acum, dar nu putem da vina pe Royole pentru asta.

Asta pentru ca, la fel ca o foaie de hartie, dispozitivul Royole FlexPai poate deveni gros atunci cand e pliat. Oamenii sunt inca indecisi cu privire la importanta smartphone-urilor pliabile in viitor. Dar daca crezi ca e util, poti cumpara acest smartphone pliabil Royole FlexPai la un pret de 1318 de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *