fbpx

Ce pret are primul smartphone 5G al Nokia

Ce pret are primul smartphone 5G al Nokia

Acum scurt timp, compania Nokia a dezvaluit primul sau smartphone 5G, pe langa alte trei telefoane. Se cunosc acum si preturile acestor telefoane de la acest brand.

Compania a prezentat recent cateva noi telefoane. Desi e un fapt cunoscut ca compania se concentreaza in principal pe gama media si pe cea de buget, in loc de piata high-end, compania a venit cu primul sau smartphone 5G.

Nokia 8.3 5G isca valva pentru ca se intampla sa fie primul smartphone 5G al companiei. Comparativ cu cel mai recent smartphone, acesta are ceva de recuperat, dar acest telefon e destul de impresionant.

CITESTE SI:  De ce urmatoarele iPhone-uri vor fi cele mai aspectuoase, spun surse

8.3 5G isi propune sa se concentreze pe o camera cvadrupla de inalta rezolutie care ofera un senzor de 64MP. Compania sustine ca a fost adaptata pentru o fotografie perfecta in conditii de lumina redusa.

Dar nu e vorba aici numai despre camera, pentru ca acest smartphone vine si cu un cip puternic Qualcomm Snapdragon 765G, pe langa programul Android One care ofera doi ani de update-uri software si 3 ani de update-uri de securitate.

CITESTE SI:  Ce schepsis are colaborarea companiei Samsung cu brandul Supreme

Pe langa asta, compania a anuntat si smartphone-ul Nokia 5.3, Nokia 1.3 si Nokia 5310 (o editie clasica). Nokia 8.3 5G nu este menit sa concureze in segmentul high-end, asa ca, incepand din aceasta vara, va fi disponibil la un pret de 599 de euro (varianta cu 6GB de RAM si spatiu de stocare de 64GB) si la un pret de 649 de euro (pentru varianta cu 8GB de RAM si 128GB spatiu de stocare).

CITESTE SI:  VIDEO: Vezi cum cineva prinde un iPhone X in aer intr-un roller coaster

5.3 este planificat sa fie disponibil in luna aprilie la un pret de doar 189 de euro (4GB de RAM si 64GB spatiu de stocare), iar Nokia 1.3 de buget va avea un pret de doar 95 de euro.

Pe de alta parte, clasicul 5310 va fi disponibil la un pret de doar 39 de euro. Ce parere ai despre primul smartphone 5G al companiei si despre pretul sau?