Ce pret are Oppo K1 – cel mai ieftin smartphone cu senzor de amprente in display

Ce pret are Oppo K1 - cel mai ieftin smartphone cu senzor de amprente in display

A fost observat un flux continuu de smartphone-uri cu senzori de amprente integrati in display, dar majoritatea au preturi mari si nu sunt ieftine.

Din fericire, Oppo K1 a fost anuntat de brandul chinez si e disponibil la un pret de nivel mediu si accesibil. Acest dispozitiv are o camera de 25MP pentru selfie-uri, iar senzorul de amprente il are in display.

Poate ca producatori majori precum Samsung nu au trecut inca foarte serios la senzori de amprente integrati in display, dar unii producatori chinezi nu au ezitat.

Am vazut deja compania Oppo aducand smartphone-uri cu aceasta tehnologia pe piata. Compania a anuntat un nou dispozitiv care este poate cel mai accesibil ca pret smartphone cu senzor de amprente integrat in display.

CITESTE SI:  China vrea un termen limita pentru incetarea vanzarilor masinilor pe combustibili fosili

Oppo K1 a fost anuntat la un pret de numai 230 de dolari. Unele dintre smartphone-urile cu senzor de amprente in display sunt de varf, asa ca utilizatorii care doreau aceasta tehnologie trebuiau sa dea multi bani pentru modele varf.

Dar Oppo K1 este altfel, deoarece este un dispozitiv de clasa medie la un pret pe masura. Acest smartphone K1 ieftin de-al companiei chineze este propulsat de un procesor Snapdragon 660 si vine cu 6GB si cu spatiu de stocare de 64GB.

CITESTE SI:  Oukitel K10000 - primul smartphone cu baterie de 10 000mAh din lume

De asemenea, Oppo K1 mai vine si cu un ecran OLED de 6,4 inci. In acel display exista un senzor de amprente care le permite utilizatorilor sa deblocheze dispozitivul.

Dupa cum arata, smartphone-ul ieftin ar putea fi o varianta a telefonului Oppo F9 cu pret mai mare. Compania a spus ca K1 va fi lansat initial in China.

Compania isi lanseaza dispozitivele pe o varietate de piete, in special pe cele din Asia, asa ca ramane de vazut daca acest smartphone Oppo K1 accesibil ca pret cu senzor de amprente in display va aparea si in afara Asiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *