fbpx

Ce pret are Oppo Find X Lamborghini care se incarca complet in 35 de minute

Ce pret are Oppo Find X Lamborghini care se incarca complet in 35 de minute

Oppo si-a prezentat noul sau smartphone Find X cu camera pop-up acum ceva vreme, iar acum compania anunta un parteneriat cu Lamborghini pentru o crea o versiune speciala a dispozitivului. Producatorul de smartphone-uri a anuntat ca editia Lamborghini a lui Oppo Find X va avea un pret de 1966 de dolari.

Huawei a lansat mult timp editii Porsche ale smartphone-urilor sale de varf, iar acum nu mai este singurul producator chinez de smartphone-uri care colaboreaza cu un brand de masini de lux.

CITESTE SI:  Cum ar putea fi aplicatia oficiala Spotify pentru Apple Watch

Oppo a anuntat parteneriatul cu Lamborghini si a dezvaluit editia Oppo Find X Lamborghini. Find X este un smartphone de varf de-al companiei care are un display full-screen si o camera pop-up (iese din telefon).

Editia este speciala deoarece vine cu incarcatorul Super VOOC care permite dispozitivului sa se incarce de la 0 la 100% in mai putin de 35 de minute.

Editia Oppo Find X Lamborghini cu pret de 2000 de dolari are mai mult sau mai putin aceleasi specificatii ca smartphone-ul original, incarcarea Super VOOC fiind diferenta evidenta. Dispozitivul are o baterie cu o capacitate de 3400mAh care, potrivit companiei, se poate incarca de la 0 la 100% in mai putin de 35 de minute.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce autonomie are prima masina electrica a Aston Martin dezvaluita oficial

Cu toate acestea, compania nu a confirmat in acest moment daca vor exista alte diferente ce tin de specificatiile tehnice. Compania a dezvaluit totusi ca aceasta editie a noului sau smartphone de varf – care se incarca in doar 35 de minute – va avea o textura din fibra de carbon in partea din spate, impreuna cu sigla brandului de masini.

CITESTE SI:  LG V30 este smartphone-ul perfect pentru vlogging

Aceste adaugiri vor creste, in mod evident, pretul acestui telefon. Oppo a pus un pret de aproape 2000 de dolari pentru editia Find X Lamborghini care se incarca in 35 de minute. Desi smartphone-ul Find X obisnuit va fi scos la vanzare in luna august, Oppo inca nu a confirmat cand va fi disponibila pentru cumparare editia Lamborghini.