Ce pret are noul smartphone Moto E5 Play cu Android Go

Ce pret are noul smartphone Moto E5 Play cu Android Go

Motorola a dezvaluit noul smartphone Moto E5 Play care ruleaza sistemul de operare Android Go. Acesta include mai putine aplicatii preinstalate, dar vine cu aplicatii care sunt optimizate sa ruleze pe dispozitive mai putin performante.

Moto E5 Play este o versiune mai ieftina a smartphone-ului Moto E5 si exista diferente minore legate de specificatiile tehnice. Motorola a anuntat acum o noua versiune a smartphone-ului, versiune care se numeste Moto E5 Play Android Go Edition.

Dupa cum indica si numele, acest smartphone Moto E5 Play este parte din programul Android Go al Google care promite performante imbunatatite pe dispozitive cu 1GB de RAM sau mai putin.

Android Go este o versiune a Oreo care este optimizata pentru dispozitive de nivel inferior. Google urmareste sa extinda in continuare cota de piata a sistemului sau de operare pe pietele in curs de dezvoltare cu sistemul de operare Android Go care vine cu promisiunea unor optimizari suplimentare pentru smartphone-uri cu specificatii reduse.

CITESTE SI:  Panasonic anunta camera compacta pentru selfie-uri Lumix GF7

Compania Google chiar a lansat versiuni Android Go ale aplicatiilor sale populare pentru a imbunatati si mai mult experienta pe care utilizatorii o primesc de la aplicatiile si serviciile sale de baza pe aceste dispozitive.

In ceea ce priveste acest smartphone Moto E5 Play Android Go, acesta are un ecran de 5,84 inci cu o rezolutie de 480 x 854 pixeli si cu un raport de aspect de 16:9, un procesor Qualcomm Snapdragon 425, 1GB de RAM, un spatiu de stocare de 16GB si o baterie de 2100mAh.

CITESTE SI:  Sony E2003/2033 - un smartphone inferior apare inainte de MWC

Exista o camera principala de 8MP si una frontala de 5MP, dar si un senzor de amprente in partea din spate. Motorola a confirmat ca smartphone-ul Moto E5 Play Android Go va avea un pret de 109 euro in Europa si ca va fi disponibil in trei culori. Compania nu a spus daca acest smartphone Moto E5 Play cu pret de 109 euro va fi vandut si in Statele Unite, dar va fi lansat in cele din urma in America Latina mai tarziu in aceasta luna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *