Ce pret are Meizu Zero – smartphone fara butoane si porturi

Ce pret are Meizu Zero - smartphone fara butoane si porturi

Va amintiti de Meizu Zero? Producatorul chinez a dezvaluit acest smartphone in luna ianuarie. Meizu Zero este un smartphone unic prin faptul ca nu are niciun buton si niciun port.

Nu are nici macar gauri pentru difuzor sau un slot pentru cartela SIM. Compania spune ca nu e doar un concept si ca va vinde acest smartphone Meizu Zero fara butoane.

Si chiar asa procedeaza acum, dar pe platforma Indiegogo si la un pret cu care ai putea cumpara un MacBook. Meizu Zero fara butoane are un corp unibody din ceramica si un procesor Snapdragon 845 la interior.

Exista de asemenea o camera de 20MP in partea din fata si o camera duala de 12+20MP in partea din spate. La acea vreme, cel putin, nu au fost dezvaluite informatii despre cantitatea de RAM si spatiul de stocare.

CITESTE SI:  De ce utilizatorii ar putea dezactiva butonul Bixby de pe Samsung Galaxy Note 9, in curand

Smartphone-ul Meizu Zero fara butoane si cu pret destul de mare vine cu tehnologia mSound 2.0 a companiei chineze, avand in vedere ca nu exista niciun difuzor fizic. Aceasta tehnologie permite ecranului sa functioneze ca difuzor.

Nu exista port de incarcare, asa ca utilizatorii vor trebui sa foloseasca incarcarea wireless. Compania chineza spune ca incarcarea wireless e de 18W.

Cum ramane cu butoanele laterale pentru pornire si controlul volumului? Compania chineza se bazeaza pe un sistem de feedback tactil care ofera butoane virtuale pe smartphone.

Iar faptul ca nu exista niciun slot pentru cartela SIM, inseamna ca smartphone-ul Meizu Zero se bazeaza pe tehnologia eSIM. Campania de strangere de fonduri este o buna strategie de marketing pentru compania chineza de a dezvalui lumii acest smartphone fara butoane.

CITESTE SI:  Smartphone-ul pliabil Samsung bestie e oficial - pret si specificatii

Producatorul doreste sa stranga 100.000 de dolari si a optat pentru o campanie cu obiectiv fix, ceea ce inseamna ca nu va putea retrage banii pana ce obiectivul de 100.000 de dolari de pe Indiegogo nu este atins.

Aproape 46.000 de dolari au fost stransi pana la momentul redactarii acestui articol. Exista mai multe unitati ale acestui smartphone fara butoane, unitati care pot fi cumparate la un pret de 1299 de dolari. Se asteapta ca Meizu Zero va fi livrat in aprilie 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *