Ce pret are Huawei Mate 20 X cu display de 7,2 inci

Ce pret are Huawei Mate 20 X cu display de 7,2 inci

La sfarsitul unui eveniment in care a dezvaluit cateva smartphone-uri, compania Huawei din China a surprins lumea cu inca un dispozitiv.

Smartphone-ul Huawei Mate 20 X este cel mai mare din gama care deja consta in cateva phablet-uri, cu displayul sau OLED de 7,2 inci. De asemenea, phablet-ul Mate 20 X este echipat cu o baterie uriasa de 5000mAh si este compatibil cu stylus-urile.

La evenimentul companiei chineze Huawei din Londra, compania a dezvaluit smartphone-urile Mate 20, Pro si Porsche Design Mate 20 RS. Cu toate acestea, se pare ca asta nu e tot ceea ce a planuit compania chineza.

Mai pe la sfarsit, Huawei a anuntat si un alt smartphone – care se numeste Mate 20 X. Daca numele iti suna cunoscut, asta e pentru ca Huawei a promovat phablet-ul inaintea lansarii, iar acest dispozitiv a fost proiectat pentru a fi un smartphone de gaming.

CITESTE SI:  Noi specificatii despre Samsung Galaxy S6 Active

In cea mai mare parte, phablet-ul va avea aceleasi specificatii ca restul gamei, dar vor exista ceva diferente. Una dintre acele diferente este displayul sau, pentru ca phablet-ul va avea un display OLED urias de 7,2 inci.

De asemenea, va exista si o baterie de 5000mAh de mare capacitate, dar si un sistem de racire cu camera de vapori care, impreuna cu stratul din grafen, va oferi o performanta excelenta de racire.

CITESTE SI:  VIDEO: OnePlus il dezvaluie pe OnePlus 5 in India printr-o reclama TV strategica

In mod interesant, in ciuda displayului sau de 7,2 inci mai mare si a bateriei si sistemului de racire mai mari, Huawei Mate 20 X va avea un pret mai mic decat cel al smartphone-ului Pro din aceeasi gama.

Va avea un pret de 899 de dolari. Se asteapta ca Huawei Mate 20 X cu display de 7,2 inci se va lansa un pic mai tarziu (pe data de 26 octombrie, dupa cam 10 zile de la lansarea lui Pro), asa ca fiti cu ochii pe acest smartphone daca sunteti interesati de acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *