Ce pret are Google Pixel 3 anuntat oficial

Ce pret are Google Pixel 3 anuntat oficial oficial

Google a anuntat oficial smartphone-ul Google Pixel 3 la un eveniment din New York. Google Pixel 3 se concentreaza pe mai multe puncte forte: performanta ridicata a camerei, sistem de operare Android pur si design elegant.

Cu toate acestea, Google a impins limitele in noi domenii pentru a imbunatati experienta majoritatii oamenilor. Din nou, Google a folosit software si inteligenta artificiala pentru a oferi performanta ridicata pentru camera din spate care nu-i una duala, spre deosebire de smartphone-uri precum LG V40 (cu 5 camere) si Huawei P20 Pro (cu 4 camere).

CITESTE SI:  Ce defect au unele smartphone-uri OnePlus 7 Pro

Super-Res Zoom este o caracteristica care inlocuieste un obiectiv de zoom dedicat cu algoritmi. Va fi interesant sa vedem cum se compara cu un obiectiv cu zoom 3X.

Acest tip de algoritm a fost initial nascut din cercetarile spatiale si a fost folosit pentru aplicatii militare, cum ar fi sateliti, avioane spion sau drone.

Smartphone-urile sunt acum destul de puternice pentru a executa aceste procese in timp real. Smartphone-ul Google Pixel 3 anuntat oficial vine in doua configuratii identice, cu display de 5,5 inci si 6,3 inci.

CITESTE SI:  Rusia vrea sa construiasca un hotel pe Statia Spatiala Internationala

Acest lucru este grozav pentru ca utilizatorii nu vor trebui sa cumpere modelul Pixel 3 mai mare pentru ca ar fi mai performant. Din punct de vedere hardware, Google a folosit pentru smartphone multe dintre cele mai bune componente disponibile in acest moment: cip Snapdragon 845, senzor de camera dual-pixel in partea din spate cu stabilizare optica a imaginii si cu stabilizare electronica.

Unii se asteptau de la camera lui Pixel 3 sa aiba o deschidere mai larga decat f/1,8, dar vom vedea daca algoritmii pot compensa acest lucru pentru a merge cap la cap cu camerele cu deschidere f/1,5 (cu cat e mai mica, cu atat e mai bine).

CITESTE SI:  Un profesor a fost suspendat pentru ca i-a bruiat pe elevi

Precomenzile pentru acest smartphone sunt deschise. Pixel 3 de 5,5 inci anuntat oficial are un pret de 799 de dolari, in timp ce modelul de 6,3 inci vine la un pret de 899 de dolari, acestea fiind mai ieftine fata de alte smartphone-uri de varf.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *