Ce pret are Galaxy A6 si alte noi dispozitive ieftine Samsung

Ce pret are Galaxy A6 si alte noi dispozitive ieftine Samsung

Samsung este unul dintre cei mai importanti producatori de pe piata smartphone-urilor de varf din Statele Unite, dar aceasta companie din Coreea de Sud ofera de asemenea o multime de dispozitive cu preturi mici care atrag clientii cu bugete reduse.

Acum scurt timp, compania Samsung a anuntat disponibilitatea pentru Statele Unite a smartphone-ului Galaxy A6 si a tabletei Galaxy Tab A de 10, 5 inci.

Compania Samsung tocmai a anuntat smartphone-ul Galaxy A6, un smartphone cu pret relativ mic care este parte din gama Galaxy A care are succes de ceva vreme.

CITESTE SI:  Apple dezvaluie de ce sintagma de declansare "Hey Siri" a fost aleasa pentru asistentul virtual Siri

Samsung Galaxy A6 are un pret de aproximativ 360 de dolari. Telefonul cu pret de 360 de dolari va fi disponibil la operatorul de telefonie mobila Sprint din Statele Unite, dar compania Samsung spune ca si clientii Verizon il vor putea primi, mai tarziu.

Pe hartie, acest smartphone arata destul de bine (la pretul sau): are un procesor Exynos 7884 cu 8 nuclee, 3GB de RAM, o camera cu o deschidere larga f/1,7 si o baterie de 3000mAh.

Acest smartphone se va lansa cu sistemul de operare Android 8 si va veni cu senzor de amprente si cu recunoastere faciala (2D). In acelasi timp, compania Samsung lanseaza Galaxy Tab A de 10,5 inci, o tableta Android cu pret de 329 de dolari care are un procesor cu 8 nuclee (Snapdragon 450), 3GB de RAM, spatiu de stocare de 32GB (suporta carduri microSD de pana la 400GB).

CITESTE SI:  VIDEO: Un test de rezistenta la cadere arata cat de fragil este Galaxy S8

La exterior, arata ca o tableta bine conceputa. Poate mai putin cunoscute de oameni, Galaxy J3 si J7 au aparut de asemenea in comunicatul de presa al Samsung.

CITESTE SI:  Samsung produce acum in masa module DDR4 de 128GB pentru servere

Aceste smartphone-uri sunt noile versiuni pentru 2018 ale modelelor precedente si sunt proiectate pentru a avea un pret de 250 de dolari (J7) si 170 de dolari (J3). Acesta este segmentul cel mai competitiv al pietei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *