fbpx

Ce pret are acest smartphone Motorola cu acumulator de 6000mAh

Ce pret are acest smartphone Motorola cu acumulator de 6000mAh

Compania Motorola – care apartine acum de Lenovo – a dezvaluit un nou smartphone, iar acesta integreaza un acumulator cu o capacitate uimitoare, mai exact 6000mAh. S-au dezvaluit specificatiile si la ce pret se va vinde acest telefon in Europa.

Motorola a anuntat Moto G9 Power, un smartphone de buget cu o caracteristica deosebita: un acumulator cu o capacitate de 6000mAh despre care compania Motorola sustine ca va oferi o autonomie in standby de pana la 60 de ore.

Nu e cel mai impresionant acumulator integrat de un smartphone de acest calibru (Galaxy M51 de la compania Samsung din Coreea de Sud are un acumulator de 7000mAh), dar este impresionant oricum.

CITESTE SI:  iPhone 6 invinge competitia in ceea ce priveste performanta in jocuri

Moto G9 Power va avea un pret de 200 de euro in Europa, dar datele exacte despre disponibilitate nu sunt inca publice. Acest smartphone cu acumulator de 6000mAh va sosi in anumite tari din Asia, America Latina si din Orientul Mijlociu in urmatoarele saptamani, relateaza Android Authority, dar nu s-a mentionat o lansare in Statele Unite.

CITESTE SI:  Ce pret au castile wireless Louis Vuitton cu autonomie de 10 ore

Alte specificatii ale acestui dispozitiv Motorola Moto G9 Power includ un sistem de camera tripla pe partea posterioara, cu un obiectiv principal de 64MP, in timp ce in partea frontala exista o camera de 16MP si un ecran HD+ LCD de 6,8 inci.

Smartphone-ul Motorola Moto G9 Power cu acumulator de 6000mAh va integra si un spatiu de stocare de 128GB, 4GB de RAM si un cip Snapdragon 662. Exista si un senzor de amprente pe partea posterioara si un buton dedicat pentru asistentul virtual Google Assistant pe partea laterala.

CITESTE SI:  VIDEO: Atat de superb ar putea arata smartphone-ul Samsung Galaxy Note 10

Compania Motorola sustine ca acest smartphone cu pret de 200 de euro are o oarecare etanseitate si ca va putea fi incarcat la o capacitate de pana la 20W. Motorola Moto G9 Power pare a fi similar cu predecesorul sau, smartphone-ul G8 Power, dar vine cu un ecran cu mai multi inci, o camera mai performanta si un acumulator cu o capacitate uimitoare de 6000mAh.