fbpx

Ce pret are acest smartphone de varf incredibil de la Xiaomi, Mi 10 Ultra

Ce pret are acest smartphone de varf incredibil de la Xiaomi, Mi 10 Ultra

Compania Xiaomi din China a anuntat un nou smartphone, Mi 10 Ultra. Este un smartphone de varf cu adevarat incredibil. De exemplu, camera sa ofera zoom hibrid 120x si poate inregistra video 8K. Dar si pretul acestui smartphone de varf e pe masura.

Mai devreme in acest an, compania Xiaomi din China a dezvaluit doua smartphone-uri de varf, Mi 10 si Pro. Astazi, pentru a sarbatori cea de-a 10 aniversare a companiei, Xiaomi adauga in gama inca un telefon, Mi 10 Ultra.

Acesta vine cu specificatii impresionante de camera, incarcare wireless de 50W si incarcare prin cablu de 120W. Desi Pro are o camera de 108MP, zoom hidrid 50x si captura video 8K, Xiaomi Mi 10 Ultra vine cu o camera telephoto periscopica de 48MP cu zoom optic 10x, zoom hibrid 120x si captura video 8K, zoom similar cu cel al smartphone-ului Galaxy S20 Ultra.

CITESTE SI:  De ce hotelul cu roboti din Japonia renunta la jumatate dintre roboti

Xiaomi Mi 10 Ultra are o camera principala de 48MP, o camera cu unghi larg de 20MP (cu camp de vizualizare de 128 de grade) si o camera portret de 12MP. Mi 10 Ultra are un ecran Full HD+ OLED de 6,67 inci cu luminozitate de 800 nit, adancime de culoare de 10 biti si margini curbate.

CITESTE SI:  Smartphone-urile din viitor ar putea fi deblocate folosind undele cerebrale

Fiecare panou de ecran este calibrat individual pentru precizia culorii, iar ecranul are un refresh de 120Hz. Ultra vine cu un acumulator de 4500mAh si ofera incarcare wireless de 50W.

Acest smartphone de varf incredibil al Xiaomi are un pret de pornire de 760 de dolari, modelul cu 8GB de RAM si spatiu de stocare de 128GB. Cel mai scump model este cel cu 16GB de RAM si cu spatiu de stocare de 512GB, acesta va avea un pret de 1010 de dolari.

CITESTE SI:  CEO-ul BlackBerry, John Chen, spune ca sunt in afara pericolului

Vei putea alege dintre 3 culori – negru, argintiu si transparent. Nu e clar cand va ajunge acest telefon incredibil in Europa, dar speram ca destul de curand. Ce parere ai despre acest smartphone de varf? L-ai adaugat deja pe Xiaomi Mi 10 Ultra pe lista?

Facebook