fbpx

Ce pret are acest smartphone de gaming ieftin

Ce pret are acest smartphone de gaming ieftin

Cand cineva se refera la un smartphone de gaming, probabil esti constient cam la ce trebuie sa te astepti. Design indraznet. Efecte LED. Specificatii bune. Poate si un ventilator.

Estetica de gaming este accentuata si, in ciuda popularitatii raspandite a jocurilor video, nu este pentru toata lumea. iQOO 3 5G este primul din ultimul val de smartphone-uri de gaming care a incercat sa para diferit. iQOO este un sub-brand de jocuri al Vivo.

Sub-brandul a fost lansat in China anul trecut, dar 3 5G este primul telefon iQOO care se lanseaza in India si pe alte piete. iQOO 3 5G iese in evidenta prin faptul ca pare un smartphone normal iar din acest motiv poate fi telefonul oricui.

CITESTE SI:  Smartphone-ul LG G4 Beat a fost anuntat - specificatii oficiale

Seamana oarecum cu noul Huawei P40 Pro. Deci, de ce iQOO 3 5G este un smartphone de gaming? Exista, desigur, procesorul Snapdragon 865 principal, motiv pentru care telefonul de gaming este promovat in India ca fiind capabil de 5G, in ciuda faptului ca astfel de retele inca nu s-au lansat cu adevarat in acea tara.

CITESTE SI:  Samsung ar putea lansa numai un smartphone de varf in 2017. Care va fi acela?

Restul specificatiilor lui iQOO 3 5G sunt la fel de impresionante: pana la 12GB de RAM, ecran OLED Full HD de 6,4 inci, un acumulator de 4440mAh, jack pentru casti, o camera frontala de 16MP in ecranul perforat.

In partea din spate, exista un senzor principal de 48MP, dar si camere telephoto si ultrawide de 13MP. De asemenea, acest smartphone de gaming ofera incarcare de 55W, dar nu wireless.

CITESTE SI:  Consola de jocuri care s-a vandut pentru 360.000 de dolari

O caracteristica mai explicita orientata catre jucatori consta in butoanele de pe marginea superioara cand pui telefonul in modul peisaj. Cam astea sunt specificatiile. Acest smartphone de jocuri are un pret bun.

IQOO 3 5G va fi disponibil la un pret echivalent de 510 dolari (modelul de 8GB/128GB) si poate ajunge la 615 de dolari (modelul de 12GB/256GB). La aceste preturi, acest smartphone de gaming ieftin ar trebui sa fie unul care se va bucura de succes.