fbpx

Ce pret are acest smartphone 5G ieftin de la Samsung

Ce pret are acest smartphone 5G ieftin de la Samsung

Compania Samsung din Coreea de Sud a anuntat recent un smartphone 5G neobisnuit de ieftin. S-a dezvaluit ce specificatii va avea acest telefon ieftin al companiei din Coreea de Sud si la ce pret se va vinde.

Cand ne gandim la smartphone-urile 5G, de obicem ne gandim la dispozitive de ultima generatie si care uneori pot fi foarte scumpe. Din fericire, nu va fi nevoie sa treaca ani de zile pentru a aparea smartphone-uri 5G ieftine pe piata.

CITESTE SI:  Ce pret are bestia de laptop de gaming Acer Predator Helios 500

Asta pentru ca compania Samsung din Coreea de Sud a anuntat recent Galaxy A42 5G, un smartphone 5G ieftin. Desi specificatiile lui Samsung Galaxy A42 nu sunt deosebit de impresionante, pretul sau si faptul ca e compatibil 5G il transforma intr-un dispozitiv Samsung interesant.

Acest smartphone ieftin al companiei Samsung din Coreea de Sud vine cu un ecran HD de 6,6 inci, o camera frontala de 20MP si o camera cvadrupla in partea din spate care include un obiectiv principal de 48MP, un obiectiv ultrawide de 8MP, o camera macro de 5MP si un senzor de 5MP de adancime.

CITESTE SI:  De ce telefoanele Huawei si ZTE au fost interzise la bazele militare ale Statelor Unite

Nu au fost dezvaluite specificatiile complete ale telefonului companiei din Coreea de Sud, dar, conform speculatiilor, acesta va fi cel mai probabil propulsat de cipul Qualcomm Snapdragon 690, va veni cu 4GB de RAM si va fi alimentat de un acumulator de 5000mAh.

Optiunile de stocare sunt de 64GB si 128GB. Cat despre pret, telefonul Samsung Galaxy A42 ieftin va costa 369 de euro si se asteapta ca va fi disponibil initial in Germania incepand cu luna noiembrie.

CITESTE SI:  Samsung Galaxy S6 Edge se confrunta cu iPhone 6 intr-un "drop test"

Nu exista informatii despre disponibilitatea pe alte piete pentru acest smartphone ieftin. Ce parere ai despre smartphone-ul Galaxy A42 5G al companiei Samsung din Coreea de Sud? Pretul de 369 de euro te tenteaza? Sau tehnologia mobila de a 5-a generatie nu te tenteaza nici la acest pret?