fbpx

Ce performanta extraordinara are smartphone-ul LG V60 5G

Ce performanta extraordinara are smartphone-ul LG V60 5G

Compania LG din Coreea de Sud a excelat cu ideea smartphone-urilor cu ecran dual in anul 2019, iar un nou telefon performant cu 5G a fost anuntat acum scurt timp: LG V60 5G.

Ecranul sau secundar este un accesoriu care poate fi inclus, in functie de operatorul de telefonie mobila. Designul smartphone-ului performant LG V60 5G este o evolutie si vine cu modificari precum culoarea cadrului metalic, lipsa conectorului pogo si mutarea senzorului de amprente de pe spate.

CITESTE SI:  Ce ritm de adoptare are iOS 14

V60 are o proeminenta a camerei si presupunem ca este in regula, daca asta inseamna o performanta ridicata a camerei. Toate smartphone-urile V60 accepta 5G, deoarece este o cerinta de la Qualcomm pentru a accesa platforma hardware Snapdragon 865.

In mod clar, LG V60 va fi un smartphone de inalta performanta, iar functionalitatea dual-screen este un diferentiator crucial pentru companie, deoarece oferirea acestuia poate imbunatati drastic experienta de utilizare, cum ar fi pentru gaming sau pentru YouTube.

CITESTE SI:  Ce procent din numarul de tranzactii cu carduri ar putea reprezenta Apple Pay pana in 2025

In modul laptop, poti folosi ecranul secundar drept tastatura, iar aplicatiile au fost optimizate pentru dual-screen. Smartphone-ul LG V60 5G performant mai foloseste un nou senzor de 64MP pentru camera principala, dar si un senzor de 13MP ultrawide.

Mai exista si un senzor ToF pentru capturarea de imagini cu efectul de ceata. Nu exista obiectiv telephoto. Inregistrarea video la rezolutie 8K este ceva ce diferentiaza telefonul performant LG V60 5G de multe alte telefoane.

CITESTE SI:  Cum iti permite YouTube sa afli cat timp ai petrecut vizionand clipuri video

Insa trebuie sa fii atent la umplerea spatiului de stocare, caci clipurile video 8K ocupa multa memorie. Smartphone-ul mai accepta si inregistrare HDR10+, dar poate ca nu la toate rezolutiile.

Si, apropo, felicitari companiei LG pentru ca a pastrat conectorul audio de 3,5mm. Inca nu se cunoaste pretul acestui smartphone 5G performant de la compania din Coreea de Sud.