fbpx

Ce notificare vei putea primi pe iPhone-ul iOS 14 legat de smartwatch-ul Apple Watch

Ce notificare vei putea primi pe iPhone-ul iOS 14 legat de smartwatch-ul Apple Watch

Compania Apple din Statele Unite a anuntat o noua caracteristica pentru iOS 14, sistemul de operare pentru iPhone-uri. Acea caracteristica permite utilizatorilor sa primeasca pe iPhone o anumita notificare legata de smartwatch-ul Apple Watch.

Dupa aproximativ un an de la zvonuri, compania din Statele Unite a confirmat in sfarsit ca urmarirea odihnei va fi implementata in watchOS 7. Aceasta este o veste excelenta pentru cei care doresc sa-si monitorizeze odihna, dar exista si un aspect negativ: consumul acumulatorului smartwatch-ului.

CITESTE SI:  De ce Light a renuntat sa revolutioneze camerele de smartphone

Cum se poate astepta ca utilizatorii sa poarte smartwatch-ul toata ziua si toata noaptea? Cand ar fi un moment bun pentru a-l incarca? Cu iOS 14, se pare ca compania doreste sa fie de folos.

iOS 14 (sistemul de operare pentru iPhone-uri) va veni cu o caracteristica noua (printre altele) cu care ii va notifica pe utilizatori atunci cand Apple Watch se incarca complet.

CITESTE SI:  De ce aplicatia Pokemon GO pentru Apple Watch a fost abandonata

Apple Watch nu are nevoie de o perioada indelungata de timp pentru a se incarca. Dar, prin notificarea utilizatorilor ca acumulatorul smartwatch-ului Apple Watch este incarcat complet, utilizatorii isi pot petrece ziua fara a fi nevoiti sa se gandeasca la cata energie a mai ramas in Apple Watch.

Notificand utilizatorii pe iPhone-ul iOS 14 despre starea acumulatorului smartwatch-ului, daca acestia trebuie sa poarte smartwatch-ul in timpul zilei, atunci il pot pune la incarcat dimineata.

CITESTE SI:  Apple pregateste un rival pentru Google Street View

Odata ce este incarcat complet, persoana il poate folosi. De asemenea, aceasta caracteristica de iPhone ar fi utila pentru cei care sunt ingrijorati cu privire la supraincarcarea dispozitivelor.

Cu toate ca aceasta notificare nu este o caracteristica revolutionara si de ultima generatie pentru iPhone, este una dintre acele caracteristici iOS 14 pentru imbunatatirea calitatii vietii.