fbpx

Ce model iPhone 12 ar putea fi amanat pana in 2021

Ce model iPhone 12 ar putea fi amanat pana in 2021

Conform unor informatii ale unor analisti cu conexiuni in lantul de aprovizionare, un anumit smartphone iPhone 12 ar putea fi amanat pana in 2021. Acei analisti au dezvaluit ce pret ar avea acel smartphone atunci cand se va lansa in februarie 2021.

Compania Apple din Statele Unite va lansa cateva noi modele de iPhone-uri in acest an. Zvonurile pretind ca compania din SUA va imparti lansarea in doua faze, prima faza fiind pentru lansarea lui iPhone 12 Pro si Max de 6,1 inci, iar cea de doua faza fiind pentru lansarea smartphone-ului iPhone 12 de 5,4 inci si Pro Max de 6,7 inci.

CITESTE SI:  De ce serviciile de streaming ar putea fi obligate sa emita alerte de urgenta in SUA

Este o lansare destul de confuza. Dar, conform ultimelor zvonuri, Apple ar putea planifica o lansare in 2021 pentru un smartphone iPhone 12 4G mai ieftin. Asta conform unei stiri de la Business Insider care citeaza niste informatii de la analistii Daniel Ives, Strecker Backe si Ahmad Khalil de la Wedbush Securities.

CITESTE SI:  La ce pret mic vor inlocui clientii ecranul lui Samsung Galaxy Fold

Conform acestor informatii, analistii se asteptau initial ca Apple sa lanseze un mix de smartphone-uri 4G si 5G in aceasta toamna. Dar acum, bazandu-se pe sursele din lantul de aprovizionare, ei se asteapta ca modelul 4G se va lansa in 2021, prin februarie.

Nu e clar de ce Apple ar amana lansarea modelului 4G, mai ales ca clientii cel mai probabil vor prefera un model de smartphone iPhone 12 5G pentru a se pregati pentru viitor.

CITESTE SI:  Angajatii Google protesteaza din cauza implicarii companiei intr-un program AI cu armata

Analistii cred ca modelul 4G va veni la un pret de 800 de dolari, fiind astfel mai scump decat s-a speculat anterior, dar mai scump si decat XR si 11.

Tratati aceste informatii cu o doza de precautie pentru moment, insa Apple a confirmat recent ca lansarea smartphone-urilor iPhone 12 pentru 2020 va fi amanata, asa ca va trebui sa asteptam si sa vedem care sunt detaliile oficiale.