fbpx

Ce iPhone-uri de la Apple s-ar putea sa nu apara pana in 2022

Ce iPhone-uri de la Apple s-ar putea sa nu apara pana in 2022

Compania Apple din Statele Unite va lansa in acest an smartphone-ul iPhone 12. Unele zvonuri au indicat ca acest smartphone al Apple va veni cu ceva anume, dar un zvon ulterior a infirmat acest lucru. De fapt, se crede ca nici smartphone-urile sale din 2021 nu vor veni cu acel lucru.

Cand compania Apple din Statele Unite a adus un ecran de 120Hz pe tabletele iPad Pro, utilizatorii se asteptau ca compania sa aduca un astfel de ecran si pe iPhone-uri.

CITESTE SI:  Ce nationalitate ar fi avut atacatorii cibernetici care au atacat ambasade ale Statelor Unite

Se credea ca acesta va fi anul in care vor aparea astfel de iPhone-uri, desi un zvon mai recent a indicat ca nu se va intampla anul asta. Conform unor zvonuri si mai noi, nici in 2021 nu vor aparea.

Potrivit noilor zvonuri, compania Apple din Statele Unite nu va include un ecran de 120Hz in iPhone-urile sale in urmatorii circa doi ani. Stirea sustine ca iPhone 12 va omite ecranul de 120Hz si la fel si smartphone-urile Apple din 2021.

CITESTE SI:  VIDEO: Un clip video demonstreaza inregistrarea video 4K de pe iPhone 6s Plus

Se pare ca ne putem astepta ca astfel de iPhone-uri sa apara cel mai devreme in 2022. Nu e clar inca de ce. La urma urmei, producatorii de telefoane Android au fost dispusi sa lanseze telefoane cu ecrane de 90Hz sau 120Hz, asa ca nu e clar de ce compania americana Apple intarzie.

Sa fie de vina amprenta asupra acumulatorului? Sau poate ca compania Apple din SUA nu crede ca exista un motiv suficient de bun pentru a integra un ecran de 120Hz in smartphone-urile sale.

CITESTE SI:  De ce Hyundai angajeaza un inginer NASA

Smartphone-urile aproape ca au ajuns la nivelul lor maxim in privinta capacitatilor lor tehnice, asa ca producatorii de telefoane incearca sa gaseasca modalitati de a-si mentine smartphone-urile interesante.

Ecranele de 120Hz reprezinta unul dintre acele moduri. In orice caz, tratati aceste informatii cu o doza de precautie pentru moment. Ar trebui sa avem detaliile oficiale despre iPhone 12 in lunile urmatoare.