fbpx

Ce indica ca pe utilizatorii Apple nu prea ii intereseaza 5G

Ce indica ca pe utilizatorii Apple nu prea ii intereseaza 5G

Compania Apple din Statele Unite va lansa smartphone-urile iPhone 12 in acest an si cel mai probabil vor veni cu tehnologia 5G. Cu toate acestea, ceva anume indica faptul ca pe utilizatorii Apple americani nu prea ii intereseaza tehnologia 5G.

Una dintre caracteristicile viitoare ale lui iPhone 12 este conectivitatea de a 5-a generatie. Unii analisti considera ca acest lucru e important pentru compania americana si ca ar putea spori vanzarile de smartphone-uri iPhone 12.

CITESTE SI:  Cum ingreuneaza Apple si mai tare inlocuirea bateriei iPhone-ului la terti

Cu toate acestea, interesant e ca, conform unui sondaj realizat de Decluttr, pe utilizatorii companiei nu prea ii intereseaza tehnologia 5G.

Potrivit sondajului care a implicat 1750 de americani, s-a constatat ca, din numarul clientilor Apple care intentioneaza sa cumpere noul telefon iPhone 12, 42% dintre ei nici nu aveau informatia ca acel smartphone ar putea veni cu tehnologia mobila de a 5-a generatie.

Acest lucru indica faptul ca probabil exista o alta caracteristica sau motiv pentru care acesti utilizatori intentionau sa cumpere acel telefon. Ceea ce e si mai interesant e ca sondajul acesta a constatat ca 28% dintre utilizatorii de iPhone-uri existente credeau ca smartphone-urile lor Apple aveau deja 5G.

CITESTE SI:  Cum ar putea fi primul dispozitiv pentru apeluri video al Facebook

Desigur, acest lucru pentru compania americana nu inseamna ca e o pierdere de vreme sa implementeze 5G in noul sau telefon, ci mai degraba ca ar putea exista si alti factori care determina utilizatori sa cumpere viitoarele telefoane ale companiei.

CITESTE SI:  Personalului Casei Albe i-ar putea fi interzisa folosirea telefoanelor personale la munca

Acestea fiind spuse, acesta e un sondaj cu putini participanti si s-ar putea sa nu fie un indicator pentru toti utilizatorii de smartphone-uri Apple.

Dar ce crezi tu despre asta? Este 5G un motiv pentru care ai cumpara viitorul smartphone iPhone 12 al companiei Apple din Statele Unite? Sau exista un alt motiv pentru care l-ai cumpara?