fbpx

Ce functii are interfata One UI 3 bazata pe Android 11 pentru smartphone-urile Samsung Galaxy S20

Ce functii are interfata One UI 3 bazata pe Android 11 pentru smartphone-urile Samsung Galaxy S20

Proprietarii de smartphone-uri Samsung Galaxy S20 din Coreea de Sud, Statele Unite si din majoritatea tarilor europene vor fi eligibili pentru viitorul update de interfata One UI 3 bazata pe Android 11, pentru smartphone-urile lor. Va aduce noi functii de la Android 11.

Compania Samsung din Coreea de Sud a inceput lansarea interfetei Android 11 dupa cateva luni de testare publica beta, iar update-ul de functii se va lansa mai intai pe smartphone-urile Galaxy S20, Galaxy S20+ si Galaxy S20 Ultra.

CITESTE SI:  Camera compacta Panasonic Lumix LX100 II - pret si specificatii

In SUA, Verizon a lansat deja update-ul de functii cu noua interfata pentru smartphone-uri. Samsung sustine ca update-ul va ajunge si in alte regiuni si pentru alte modele in viitorul apropiat.

Seriile Samsung Galaxy Note 20, Z Fold 2, Z Flip, Fold si S10 vor avea One UI 3 bazat pe Android 11 in urmatoarele saptamani. Intre timp, seria de smartphone-uri Galaxy A va avea disponibil acest update de interfata in prima jumatate a anului 2021, desi ceea ce pare a fi program de lansare pentru Egipt postat pe o pagina Samsung Community indica faptul ca smartphone-urile midrange ale companiei Samsung din Coreea de Sud vor avea disponibil One UI 3 cel mai devreme in luna august a anului viitor.

CITESTE SI:  Cum intentioneaza LG sa lanseze mult mai rapid actualizari Android

Interfata va avea toate noile functii ale Android 11, inclusiv noua sectiune Conversatii din notificari. Se vor adauga spatii de mesagerie care permit aplicatiilor sa afiseze un cerc pe ecran pentru a raspunde la mesaje, dar si capacitati incorporate de inregistrare a ecranului.

CITESTE SI:  Cat de scump de reparat va fi smartphone-ul iPhone 12 de la Apple

De asemenea, One UI 3 include un aspect de apel video full-screen si widgeturi de Lock screen reproiectate care permit utilizatorilor sa acceseze evenimente din calendar si alte elemente fara a-si debloca smartphone-urile Samsung Galaxy S20. Ce parere ai despre aceste noi functii si caracteristici ale interfetei One UI 3.0 bazate pe sistemul de operare Android 11?

Facebook