fbpx

Ce functie neactivata ar avea noile smartphone-uri iPhone 12 ale Apple

Ce functie neactivata ar avea noile smartphone-uri iPhone 12 ale Apple

Noile smartphone-uri iPhone 12 au fost anuntate de compania Apple din Statele Unite acum ceva timp. Conform unor noi informatii, aceste telefoane ale companiei americane Apple vin cu o functie inca neactivata. Dar utilitatea acelei functii e indoielnica pentru unii.

Telefoanele de la Apple au venit cu suport pentru incarcare wireless de ceva vreme. Dar pentru noul iPhone 12, compania a inclus hardware nou pentru a accepta noua caracteristica de incarcare fara fir MagSafe a companiei.

CITESTE SI:  De ce castile FreeBuds 3 ale Huawei sunt mai bune decat AirPods ale Apple

Cu toate acestea, se pare ca MagSafe din iPhone 12 ar putea include o functie inca neactivata. Potrivit unui tweet postat de Jeremy Horowitz, informatiile FCC pentru noile iPhone-uri mentioneaza o posibila functie de incarcare wireless inversa neactivata in aceste smartphone-uri.

“Pe langa faptul ca pot fi incarcate de un incarcator WPT, smartphone-urile iPhone 12 din acest an includ si functia de incarcare wireless inversa WPT la 360kHz pentru a incarca accesorii, inclusiv un potential accesoriu extern Apple in viitor”.

CITESTE SI:  Ce computere vor avea recunoastere faciala

Incarcarea wireless inversa nu este tocmai o caracteristica noua, astfel de capabilitati au aparut pana acum si la alte smartphone-uri. Cu toate acestea, aceasta tehnologie este indoielnica in cel mai bun caz, pentru ca e prea lenta pentru a fi de un folos real.

Totusi, unii speculeaza ca functia de incarcare wireless inversa acum neactivata nu este cu adevarat destinata pentru a incarca dispozitive de dimensiunea smartphone-urilor, ci pentru a incarca posibile accesorii neanuntate Apple MagSafe.

CITESTE SI:  Star Wars: Jedi Challenges. Lupta cu Darth Vader in realitate augmentata

Unii cred ca acest lucru va fi valabil pentru viitoarele versiuni de casti AirPods, utilizatorii putandu-si folosi smartphone-urile iPhone 12 ale Apple pentru a incarca aceste casti. Compania din Statele Unite vinde deja carcase de incarcare fara fir pentru AirPods, asa ca si noua idee ar putea fi implementata.