fbpx

Ce erori SMS au unele smartphone-uri iPhone 12 de la Apple

Ce erori SMS au unele smartphone-uri iPhone 12 de la Apple

Daca tocmai ai cumparat noul smartphone iPhone 12 al companiei Apple din Statele Unite si te bazezi in principal pe SMS-uri si pe iMessage pentru a comunica cu altii, atunci te informam ca exista niste erori SMS.

Conform mai multor utilizatori de smartphone-uri iPhone 12 de la Apple, acest smartphone se confrunta cu lipsa notificarilor SMS si a mesajelor. E incert daca aceste erori SMS sunt legate in mod specific de Apple iPhone 12, dar o parte dintre oamenii care raporteaza aceste erori sunt proprietari de acest smartphone.

CITESTE SI:  O femeie da 100 de dolari pe un iPhone 6, primeste o cutie cu cartofi

Potrivit unui utilizator: “Dar tocmai am cumparat un Apple iPhone 12 (anterior am avut un iPhone 11 Pro Max) si sunt intr-un SMS de grup cu copiii mei. Unul dintre ei este utilizator Android. Acesta m-a intrebat de ce n-am raspuns la doua dintre mesajele text pe care le-a scris pe grup. Mi-am verificat telefonul Apple si nu mi-a aparut niciun mesaj de la acea persoana in chatul de grup. Apoi, acesta mi-a prezentat smartphone-ul lui si aparea ca mi-a trimis mesajele pe grup”.

CITESTE SI:  VIDEO: Un clip video arata o randare la 360 de grade a telefonului Google Pixel

Unii oameni remarca faptul ca aceste erori par sa implice chaturi care contin utilizatori Android, dar nu suntem siguri daca acest lucru are un rol.

Daca este un SMS, atunci ar trebui sa nu depinda de platforma, iar mesajele text lipsa ar putea avea o legatura cu operatorul de telefonie mobila.

CITESTE SI:  De ce Android P ar putea forta aplicatiile care nu raspund sa genereze crash

Este posibil sa existe si o problema de sincronizare iCloud. Este, de asemenea, posibil ca operatorii de telefonie mobila trebuie sa-si actualizeze firmware-ul pentru a accepta noile smartphone-uri iPhone 12 ale companiei americane Apple, daca nu l-au actualizat deja.

Oricum ar fi, erorile SMS sunt ceva ce ar trebui sa ai in vedere daca doresti sa cumperi noul smartphone iPhone 12 al companiei Apple din Statele Unite. Ce parere ai despre asta?