fbpx

Ce eroare ciudata primesc utilizatorii de iPhone si iPad cand lanseaza aplicatii terte

Ce eroare ciudata primesc utilizatorii de iPhone si iPad cand lanseaza aplicatii terte

Daca primesti un mesaj de eroare ciudat in anumite situatii pe dispozitive Apple precum iPhone-urile si iPad-urile, atunci afla ca si alti utilizatori se confrunta cu respectiva eroare ciudata.

Publicatia MacRumors a fost alertata de cativa utilizatori de iPad si iPhone cu privire la acest lucru. In plus, exista mult mai multe reclamatii pe Twitter. De fiecare data cand utilizatorii incearca sa lanseze o aplicatie terta pe dispozitivele lor Apple, primesc acel mesaj ciudat de eroare.

Sa putem rula aplicatii pe smartphone e ceva la care cu totii ne putem astepta si le consideram ca fiind unele dintre cele mai de baza caracteristici ale unui telefon inteligent.

CITESTE SI:  In ce nu a fost implicat guvernul israelian, conform unui ministru din Israel

Din pacate, se pare ca exista un numar in crestere de utilizatori de iPhone-uri si iPad-uri care se confrunta cu un bug ciudat. De fiecare data cand utilizatorii lanseaza o aplicatie non-Apple pe iPad sau iPhone, acestia primesc un mesaj de eroare.

Mesajul de eroare este in felul urmator: “iTunes Store nu poate procesa achizitiile in acest moment. Incercati din nou mai tarziu”. Nu e clar ce anume ar putea cauza bug-ul ciudat la lansarea aplicatiilor terte (non-Apple).

CITESTE SI:  De ce se crede ca Google forteaza utilizatorii Microsoft Edge sa foloseasca Chrome

Asta pentru ca, pe baza paginii de stare de sistem a Apple, toate sistemele par sa functioneze bine. Acest lucru pare sa indice ca exista un fel de defect care ar putea cauza eroarea ciudata pe iPhone si iPad.

Speram ca bug-ul ciudat va fi rezolvat in curand pentru utilizatorii Apple. Pare putin probabil ca aceasta este o eroare iOS 13, avand in vedere ca mentioneaza o problema de conectare la iTunes.

CITESTE SI:  Asus PadFone mini - hibrid smartphone/tableta la 930 de lei

Dar, in acelasi timp, iOS 13 a avut unele nereguli de la lansare, asa ca, daca mai pui la socoteala si noul bug la lansarea aplicatiilor terte, nu pare un inceput foarte bun pentru Apple.

In orice caz, daca te confrunti cu acest mesaj de eroare ciudat la pornirea aplicatiilor terte, afla ca nu esti singurul utilizator de iPhone si iPad care se confrunta cu asa ceva. Ramane sa astepti ca Apple sa repare bug-ul in viitorul apropiat.