fbpx

Ce ecran spectaculos nu vor avea smartphone-urile iPhone 12, conform unui zvon

Ce ecran spectaculos nu vor avea smartphone-urile iPhone 12, conform unui zvon

Smartphone-urile iPhone 12 ale companiei Apple din Statele Unite se vor lansa probabil in acest an, daca nu vor mai fi amanate. Un zvon anterior sustinea ca aceste telefoane vor veni cu un anumit tip de ecran spectaculos, dar un nou zvon infirma acest lucru. Ramane de vazut care dintre zvonuri este adevarat.

Conform unor zvonuri, viitoarele smartphone-uri iPhone 12 Pro si iPhone 12 Pro Max ale Apple vor veni cu ecrane spectaculoase de 120Hz. Acest lucru e cu siguranta destul de interesant daca zvonurile sunt adevarate.

CITESTE SI:  Tim Cook critica companiile care monetizeaza datele personale ale clientilor

Insa, potrivit lui Ross Young de la Display Supply Chain Consultants, sursele sale sustin ca acest lucru nu este adevarat. Potrivit lui Young, sursele sale nu au reusit sa coroboreze zvonurile unui smartphone Apple cu ecran de 120Hz pentru 2020.

In schimb, Young precizeaza ca acest lucru s-ar putea intampla pentru smartphone-urile Apple pentru 2021, nu pentru iPhone-urile din 2020. Acest lucru se afla in contradictie cu afirmatiile anterioare de la niste surse cunoscute, asa ca nu e clar daca smartphone-urile iPhone 12 vor avea sau nu un ecran spectaculos de 120Hz.

CITESTE SI:  LG G Flex 2 este disponibil oficial

In mod logic, un smartphone Apple cu ecran spectaculos de 120Hz s-ar potrivi. In primul rand, compania a lansat deja tablete iPad Pro de 120Hz acum cativa ani in urma, asa ca parea doar o chestiune de timp pana ce ecranul spectaculos de 120Hz se lanseaza si pe alte produse.

De asemenea, multi producatori de smartphone-uri Android ofera ecrane spectaculoase de 120Hz pentru telefoanele lor, asa ca pare ciudat ca Apple nu ar oferi asa ceva.

CITESTE SI:  Ce companie a cumparat Tesla si de ce

In orice caz, avand in vedere ca toate acestea sunt doar zvonuri in acest moment, cel mai bine ar fi sa le tratezi cu o doza de precautie pana la anuntul oficial al companiei Apple din Statele Unite pentru iPhone 12, anunt care ar trebui sa aiba loc mai tarziu in acest an cand va fi lansat iPhone 12.