fbpx

Ce ecran nemaivazut ar putea avea iPhone 12 de la Apple

Ce ecran nemaivazut ar putea avea iPhone 12 de la Apple

Max Weinbach de la canalul de YouTube EverythingApplePro a dezvaluit ca smartphone-urile Apple din acest an, adica iPhone 12, vor veni cu un ecran nemaivazut pe un smartphone de la compania Apple din Statele Unite pana in acest moment. Acest lucru pare sa indice si Mark Gurman de la Bloomberg.

Cand iPad Pro cu ecran de 120Hz a fost prima data anuntat, multi oameni au fost incantati deoarece, avand in vedere ca smartphone-urile Apple si iPad-urile au tendinta de a folosi aceleasi tehnologii, acest lucru parea sa indice ca un ecran de 120Hz va ajunge in cele din urma si pe un iPhone Apple.

CITESTE SI:  Compania care isi retrage jocurile de pe GeForce Now

Cu toate acestea, pana acum acest lucru nu s-a intamplat, dar s-ar putea schimba in acest an. Conform unor informatii de la Max Weinbach care a postat un clip video pe canalul sau de YouTube EverythingApplePro, el sustine ca iPhone 12 din acest an va veni intr-adevar cu un ecran de 120Hz ProMotion.

CITESTE SI:  De ce IBM nu mai lucreaza la recunoasterea faciala

Max nu este primul care indica catre o astfel de caracteristica. Luna trecuta, Mark Gurman de la Bloomberg (care este la fel de conectat si care a avut dreptate in majoritatea cazurilor) a oferit o predictie similara.

El crede ca un ecran de 120Hz ProMotion va sosi pe Apple iPhone 12. Acestea fiind spuse, Max Weinbach sustine ca rata de refresh de 120Hz a ecranului nu va fi statica, ceea ce inseamna ca se va schimba dinamic intre 60Hz si 120Hz, pentru a pastra autonomia acumulatorului.

CITESTE SI:  Suma uriasa generata de jocul Call of Duty: Mobile in prima zi

De asemenea, s-a zvonit ca noile smartphone-uri iPhone 12 ale Apple vor veni cu un acumulator cu capacitate sporita pentru a sustine consumul acelui ecran de 120Hz Se spune ca modelul de varf iPhone 12 va avea un acumulator de 4400mAh.

Acest acumulator al lui iPhone 12 ar reprezenta o crestere substantiala fata de smartphone-ul precedent al companiei Apple din Statele Unite care are un acumulator de 3969mAh.