fbpx

Ce design extrem de ciudat are un nou smartphone Essential

Ce design extrem de ciudat are un nou smartphone Essential

Compania Essential lucreaza la un nou smartphone, unul cu design extrem de ciudat. Andy Rubin, omul care a creat sistemul de operare mobil Android – si care e si fondatorul companiei Essential – a postat fotografii pe Twitter cu acel telefon.

A trecut ceva timp de cand compania Essential a lansat primul sau smartphone, Essential Phone PH-1. Pentru o perioada, a parut ca compania se confrunta cu dificultati si ca s-ar putea sa nu reuseasca sa lanseze un alt doilea telefon.

Dar tweet-urile recente postate de companie au dezvaluit ca are un nou smartphone in lucru, cu design extrem de ciudat. De fapt, conform unor tweet-uri, Essential si fondatorul Andy Rubin au impartasit fotografii cu un dispozitiv care este in prezent cunoscut sub numele Project GEM.

CITESTE SI:  Google retrage 60 de jocuri din Play Store din cauza unui malware

Conform tweet-ului, “Lucram la un nou dispozitiv pentru a va modifica perceptia asupra mobilului. Acum se afla in testarea timpurie la echipa noastra in afara laboratorului. Pregatiti-va sa impartasim mai multe informatii in viitorul apropiat”.

CITESTE SI:  Compania cu care Google va moderniza Wear OS, platforma pentru smartwatch-uri

Fotografiile impartasite arata un smartphone care arata mai mult ca o telecomanda decat ca un telefon inteligent din ziua de azi. Acesta vine cu o latime foarte redusa, ceea ce indica un mod unic si nou de a interactiona cu smartphone-urile.

Nu e clar daca Essential doreste ca Project GEM sa fie cel de-al doilea telefon al sau, sau daca acesta este doar un concept pe care il testeaza. Daca chiar este cel de-al doilea smartphone al companiei, atunci ar fi o miscare destul de indrazneata din partea companiei.

CITESTE SI:  Smartphone-ul LG V30 va fi optimizat pentru urmarirea clipurilor video

Desi putem aprecia faptul ca compania gandeste neconventional, nu suntem siguri daca Essential este in masura sa se joace cu noi designuri ciudate.

Dar avand in vedere ca inca este o companie mica, unii ar putea zice ca acum este un moment bun pentru ca aceasta sa experimenteze noi designuri ciudate. Oricum ar fi, va trebui sa asteptam si sa vedem daca acel smartphone devine realitate.