fbpx
Ce componenta a smartphone-urilor iPhone 13 ar putea fi mai eficienta energetic

Ce componenta a smartphone-urilor iPhone 13 ar putea fi mai eficienta energetic

O stire de la o publicatie din Coreea de Sud sustine ca smartphone-urile iPhone 13 pe care compania Apple din Cupertino, Statele Unite, le va lansa anul viitor vor avea o anumita componenta care va fi mai eficienta energetic. Astfel, autonomia acumulatorului ar putea fi imbunatatita.

Smartphone-urile iPhone 12 ale companiei Apple din Statele Unite tocmai au fost lansate si ajung in posesia clientilor. Dar se pare ca fabrica de zvonuri lucreaza inca.

CITESTE SI:  Pentru ce a cheltuit Apple 200 de milioane de dolari recent

Asta pentru ca, conform unei stiri de la publicatia sud-coreeana The Elec, exista informatii interesante despre smartphone-urile Apple din 2021. Potrivit publicatiei din Coreea de Sud, smartphone-urile iPhone 13 Pro vor avea un ecran LPTO.

Se crede ca aceste ecrane sunt mai eficiente din punct de vedere energetic in comparatie cu ecranele actuale, ceea ce inseamna ca compania Apple din Statele Unite ar putea creste autonomia acumulatorului pentru noile smartphone-uri iPhone 13, sau cel putin sa compenseze orice caracteristici hardware pe care le-ar putea integra in acele telefoane.

CITESTE SI:  Care este cel mai bun asistent virtual din acest moment

Stirea adauga faptul ca LG Display va fabrica aceste ecrane eficiente energetic pentru compania Apple din SUA. Acesta nu e primul zvon care a aparut recent despre iPhone 13.

O stire de saptamana trecuta de la analistul Ming-Chi Kuo a indicat faptul ca compania americana Apple ar putea integra un obiectiv cu unghi si mai larg in smartphone-ul iPhone 13 sub forma unui obiectiv de 18mm, fiind mai lat decat obiectivul actual de 26mm al telefonului actual al companiei din Statele Unite.

CITESTE SI:  Cand s-ar putea lansa telefonul LG G7 cu buton AI dedicat

De asemenea, analistul a adaugat ca diafragma camerei smartphone-ului iPhone 13 ar putea fi mai larga, Apple reducand-o la f/1,8 de la cea de f/2,4 care e utilizata acum, cea de f/1,8 fiind mai potrivita pentru fotografii de tip bokeh si pentru fotografiile in lumina redusa.