fbpx

Ce companie ti-ar putea permite sa transmiti simultan ecranele mai multor smartphone-uri la un smart TV

Ce companie ti-ar putea permite sa transmiti simultan ecranele mai multor smartphone-uri la un smart TV

O mare companie lucreaza pentru ca noi sa putem transmite ecranele mai multor smartphone-uri in acelasi timp pe ecranul unui smart TV. Anterior se putea transmite numai displayului unui smartphone la un moment dat. Compania despre care vorbim aici lucreaza la un brevet care determina ca transmiterea multipla sa fie posibila.

Fara indoiala, ai deja capacitatea de a transmite ecranul smartphone-ului la smart TV. Desigur, depinde si de smartphone si TV. Dar, pentru majoritatea utilizatorilor, transmiterea displayului smartphone-ului este posibila cu orice tip de smart TV pe care il detii.

CITESTE SI:  Nintendo le va permite in curand asta gamerilor sai abonati la Switch Online

Cu toate acestea, de aceasta data, se pare ca compania Samsung din Coreea de Sud ar putea avea ceva mai util pentru transmiterea displayului telefonului la televizorul inteligent.

Conform stirilor unei publicatii olandeze – LetsGoDigital – compania Samsung din Coreea de Sud a inscris o marca comerciala la Oficiul pentru Proprietatea Intelectuala a Uniunii Europene pentru o noua caracteristica software – Samsung Tap View.

CITESTE SI:  Amazon inceteaza sa mai vanda smartphone-uri Blu din cauza ingrijorarilor ce tin de securitate

Asadar, dupa cum indica si numele functiei companiei Samsung din Coreea de Sud, e necesara doar o simpla atingere pentru a reflecta ecranul smartphone-ului la televizorul inteligent.

Practic, se pare ca compania sud-coreeana Samsung lucreaza pentru ca functia sa fie simpla. Pe langa acea caracteristica, ai putea sa transmiti ecranele mai multor smartphone-uri la un singur smart TV in acelasi timp.

CITESTE SI:  De ce Apple a inchis contul de dezvoltator al Epic Games

Nu e clar cum functioneaza asta, dar ar trebui sa fie functie promitatoare daca va fi lansata oficial de Samsung. Chiar daca nu e clar daca va fi o caracteristica exclusiva pentru anumite dispozitive – aceasta ar putea fi o adaugire utila pentru o multime de utilizatori care prefera sa-si vada ecranul smartphone-ului pe smart TV. Ce crezi despre asta?