fbpx

Ce caracteristici noi primeste Samsung Galaxy S10 de la Note 10

Ce caracteristici noi primeste Samsung Galaxy S10 de la Note 10

Exista cateva vesti bune pentru proprietarii de smartphone-uri Samsung Galaxy S10. Cel mai recent update software al companiei Samsung din Coreea de Sud pentru acest telefon ii aduce acestuia unele dintre caracteristicile care pana acum existau numai pe Note 10.

Daca credeai ca singura diferenta dintre Samsung Galaxy S10 si Note 10 este stylus-ul S Pen, mai gandeste-te. Exista unele diferente hardware minore, dar exista si unele diferente software majore prin care cele doua smartphone-uri se diferentiaza unul de celalalt.

CITESTE SI:  iPhone 6 invinge competitia in ceea ce priveste performanta in jocuri

Desigur, acest lucru inseamna ca vor exista anumite caracteristici Note 10 pe care Galaxy S10 nu le va avea si viceversa. Cu toate acestea, in incercarea de a elimina decalajul, compania din Coreea de Sud a anuntat intre timp un nou update software pentru Galaxy S10, update care va aduce smartphone-ului unele dintre caracteristicile lui Note 10.

Conform Samsung, unele dintre modificarile aduse smartphone-ului Galaxy S10 includ o camera imbunatatita, caracteristica Night Mode fiind extinsa si pentru camera frontala.

CITESTE SI:  In ce alta tara ar putea incepe Apple sa produca iPhone-uri de varf

De asemenea, va fi adusa de la Note 10 stabilizarea video Super Steady, pe langa noi caracteristici precum AR Doodle si inregistrarea video cu focalizare Live. Pentru cei carora le place ideea de a-si conecta smartphone-ul la computer, va exista si suport pentru Samsung DeX.

Au circulat anterior zvonuri care spuneau ca compania Samsung din Coreea de Sud ar putea explora fuzionarea gamei de smartphone-uri S cu cea Note in 2020, asa ca actuala incercare a Samsung de a reduce diferentele dintre cele doua game de telefoane ar putea fi un semn al lucrurilor ce vor urma.

CITESTE SI:  Specificatiile modelelor iPhone 12 din acest an ale Apple

Oricum ar fi, acestea sunt vesti bune pentru proprietarii Galaxy S10. Fii pe faza pentru acel update cu noi caracteristici al companiei din Coreea de Sud, daca nu ti-ai actualizat smartphone-ul S10 deja.