fbpx

Ce caracteristica vor imprumuta iPhone-urile cu iOS 14 de la iPad, spun surse

Ce caracteristica vor imprumuta iPhone-urile cu iOS 14 de la iPad, spun surse

Surse spun ca iPhone-urile cu sistemul de operare iOS 14 vor primi de la compania Apple din Statele Unite o anumita caracteristica, caracteristica pe care s-ar putea sa o imprumute pentru iPhone-uri de la tabletele sale iPad.

Una dintre noile caracteristici pe care compania Apple din Statele Unite le-a implementat pe tabletele iPad cu iPadOS 13 este un nou mod de multitasking.

Acum se pare ca compania Apple din SUA s-ar putea gandi sa preia aceasta caracteristica de la iPad si sa o aduca pe iPhone cu iOS 14, sau cel putin asta pare sa indice un clip video recent.

CITESTE SI:  Ce caracteristica a iPhone 11 Pro va sosi si pe iPhone-urile vechi

Acest clip video a fost partajat pe reteaua sociala Twitter de catre sursa Ben Geskin care in trecut a avut dreptate in majoritatea cazurilor. Clipul video arata ca, cu iOS 14, compania americana Apple ar putea adopta o abordare diferita asupra multitasking-ului pe iPhone, desi ramane de vazut daca vor exista modificari functionale, sau daca caracteristica e in scop pur estetic.

CITESTE SI:  Smartphone-ul Samsung Galaxy A9 e oficial - specificatii si pret

Cu toate acestea, Ben Geskin pare sa mentioneze ca e posibil ca utilizatorii de iPhone-uri cu iOS 14 sa poata fixa o aplicatie pe ecranul multitasking, dar nu e clar inca in ce scop.

De asemenea, Ben Geskin nu a putut sa confirme daca iPhone-ul va primi multitasking Split View side-by-side, o caracteristica gasita pe iPad si una pe care multi utilizatori ai companiei din Statele Unite au solicitat-o de la Apple.

Un sistem multitasking mai robust este ceea ce au cerut utilizatorii iOS si o functie care poate fi gasita pe numeroase dispozitive cu sistem de operare Android.

CITESTE SI:  Ce alte aplicatii acceseaza clipboard-ul pe iPhone-urile companiei Apple

Poate ca acest design multitasking ar putea fi un semn al lucrurilor ce vor veni pentru iPhone-urile Apple cu iOS 14, dar va trebui probabil sa asteptam pana la WWDC 2020 pentru toate detaliile oficiale. Ce parere ai despre asta? Ti-ar fi de folos o astfel de caracteristica de multitasking a iOS 14 imprumutata de la Apple iPad?