fbpx

Ce capacitati vor avea acumulatorii smartphone-urilor iPhone 12 ale Apple

Ce capacitati vor avea acumulatorii smartphone-urilor iPhone 12 ale Apple

Compania Apple din Statele Unite va lansa in acest an noile smartphone-uri iPhone 12 si se crede ca acestea vor veni in patru modele. Acum au fost dezvaluite niste informatii neoficiale legate de capacitatea acumulatorilor acestor smartphone-uri.

Cand smartphone-ul iPhone 11 a fost anuntat anul trecut de catre compania Apple din Statele Unite, spre surpriza placuta a tuturor, Apple a inclus un acumulator imbunatatit, ceea ce parea sa abordeze una dintre criticile pe care oamenii le aveau.

CITESTE SI:  Huawei P8 s-a lansat in Londra - specificatii oficiale

Va continua acest trend si in acest an, pentru iPhone 12? Pai s-ar putea sa depinda de modelul pe care il vei cumpara. Conform unei stiri de la MySmartPrice, pentru iPhone 12, Apple ar putea reduce capacitatea acumulatorului pentru unele dintre modele.

Se crede ca smartphone-ul iPhone 12 de baza va avea unul de 2227mAh, Max unul cu o capacitate de 2775mAh, Pro unul de 2775mAh, iar Pro Max unul cu o capacitate de 3687mAh.

CITESTE SI:  Cum e primul smartphone 5G al ZTE, Axon 10 Pro

Pentru a oferi context, smartphone-ul Apple (de baza) de anul trecut a venit cu un acumulator de 3110mAh, in timp ce modelul Pro a venit cu un acumulator cu o capacitate de 3190mAh, iar Pro Max a fost oferit cu unul de 3500mAh.

Acest lucru inseamna ca, cu exceptia lui iPhone 12 Pro Max, restul modelelor din acest an vor veni cu acumulatori cu capacitati mai mici fata de smartphone-urile Apple predecesoare de anul trecut.

CITESTE SI:  Apple riposteaza la adresa bancilor australiene, spune ca formeaza un cartel

Acestea sunt doar zvonuri in acest moment, asa ca cel mai bine ar fi sa le tratezi cu o doza de precautie. Dar daca sunt adevarate, sunt niste vesti destul de dezamagitoare, desi presupunem ca va trebui sa asteptam testele pentru a afla ce autonomie au smartphone-urile iPhone 12. Ce parere ai despre asta? Ai cumpara un astfel de telefon Apple daca ar avea un acumulator cu o astfel de capacitate?