fbpx

Ce capacitate a acumulatorului dezamagitoare are smartphone-ul iPhone 12 Pro Max al Apple

Ce capacitate a acumulatorului dezamagitoare are smartphone-ul iPhone 12 Pro Max al Apple

In acest an, au aparut speculatii conform carora smartphone-ul iPhone 12 Pro Max din acest an al companiei Apple din Statele Unite va avea o capacitate a acumulatorului inferioara raportat la smartphone-ul predecesor de anul trecut.

Anul trecut, cand entitatea din Statele Unite a lansat iPhone 11 Pro Max, acesta a venit cu un acumulator cu o capacitate de aproape 4000mAh. Acest lucru a fost extrem de impresionant, deoarece iPhone-urile Apple nu au fost niciodata cunoscute pentru autonomia impresionanta.

CITESTE SI:  Care ar fi primul MacBook cu procesor ARM al Apple

Dar in acest an au aparut speculatii conform carora smartphone-urile Apple de anul acesta vor regresa in privinta capacitatii acumulatorului. Se pare ca speculatiile au fost corecte.

Datorita unei dezasamblari postate pe Weibo, s-a confirmat ca noul smartphone Pro Max din acest an al Apple va avea un acumulator cu o capacitate de 3687mAh.

Trebuie sa punem la indoiala decizia companiei Apple in acest an, deoarece iPhone 12 Pro Max nu numai ca vine cu un ecran de mai multi inci, dar exista si alte caracteristici hardware care consuma energie, cum ar fi noii senzori de camera, scanerul LiDAR si, de asemenea, 5G.

CITESTE SI:  Desire 620G - HTC lanseaza un smartphone dual-SIM accesibil

Pana in prezent, testele initiale de autonomie nu prea au fost favorabile, asa ca suntem curiosi de ce Apple a ales sa reduca capacitatea acumulatorului noului Pro Max.

Poate ca motivul este faptul ca noul smartphone Pro Max este mai subtire decat iPhone-ul predecesor si ca, din cauza constructiei mai subtiri, Apple a fost nevoita sa reduca capacitatea acumulatorului.

CITESTE SI:  Cum ajuta Qualcomm smartphone-urile sa primeasca Android P mai repede

Oricum ar fi, este destul de dezamagitoare capacitatea acumulatorului smartphone-ului iPhone 12 Pro Max in comparatie cu predecesorul de anul trecut. Dar daca crezi ca noile caracteristici si noul design sunt tentante, atunci poate ca poti trece cu vederea autonomia dezamagitoare a smartphone-ului iPhone 12 Pro Max.