fbpx

Ce cantitate de RAM ar avea smartphone-urile iPhone 12 ale Apple

Ce cantitate de RAM ar avea smartphone-urile iPhone 12 ale Apple

Pana in prezent, smartphone-urile companiei Apple din SUA nu au inclus RAM pe masura smartphone-urilor Android. De fapt, Apple nu prea a dezvaluit ce cantitate de memorie aleatorie au telefoanele sale, din motive ce tin de marketing. S-a dezvaluit acum, in mod neoficial, ce cantitate de RAM vor avea cele patru modele iPhone 12 care vor fi lansate de compania americana in acest an.

Cand vine vorba despre cantitatea de memorie aleatorie de pe smartphone-urile sale, compania Apple din Statele Unite s-a cam zgarcit pana acum. Unii utilizatori de smartphone-uri Apple cred ca dispozitivele lor ar avea nevoie de o cantitate suplimentara de memorie, iar vestea buna e ca compania americana e dispusa sa o includa.

CITESTE SI:  Smartphone-urile ASUS ZenFone 4 si ZenFone 4 Pro au fost anuntate - specificatii oficiale

Conform unui tweet al unei surse, modelele iPhone 12 Pro vor veni cu 6GB de RAM. Aceasta va fi o imbunatatire fata de predecesorul – smartphone-ul iPhone 11 Pro Max – care vine cu 4GB de RAM.

Cu toate acestea, se pare ca modelele non-Pro din acest an vor ramane cu doar 4GB de RAM. Ne imaginam ca acest lucru nu ar trebuie sa reprezinte o problema, deoarece modelele precedente au fost performante si cu 4GB de RAM, dar e posibil ca diferenta ii va incuraja pe utilizatori sa treaca la modelele Pro.

CITESTE SI:  Zvonuri si informatii despre viitorul Sony Xperia Z4 Compact

Se zvoneste ca compania Apple din Statele Unite va lansa pana la 4 modele de smartphone-uri iPhone 12 in acest an. Exista modelul de baza, dupa care modelul iPhone 12 Max (ambele venind cu 4GB), iar iPhone 12 Pro si Pro Max ar putea veni cu 6GB.

CITESTE SI:  Marjele de profit ale Apple cu iPhone X nu mai sunt la fel de mari ca inainte

Zvonurile recente au si “confirmat” ca toate cele patru modele de smartphone-uri ale companiei Apple din Statele Unite vor veni cu ecran OLED. Ce parere ai despre posibila crestere a cantitatii de RAM pentru unele modele iPhone 12 ale companiei Apple din SUA? Pe care modele de smartphone-uri le preferi, pe cele cu 4GB sau pe cele cu 6GB?