Ce camere impresionante are noul smartphone ASUS Zenfone 6 anuntat oficial

Ce camere impresionante are noul smartphone ASUS Zenfone 6 anuntat oficial

Smartphone-ul ASUS Zenfone 6 anuntat oficial a fost conceput pentru a oferi utilizatorilor intensivi performanta pe care o doresc. Si da, intr-o miscare rara pentru industria de telefoane din ziua de azi, ASUS nu a crescut pretul noului smartphone de varf.

Zenfone 6 nu trebuia sa fie mai lat de 75mm pentru a fi confortabil de utilizat. Dimensiunea ecranului a fost de asemenea bine aleasa si nu are breton sau perforatie pentru camera frontala.

In schimb, pentru camera a fost ales un mecanism rotativ care se intoarce la 180 de grade. In mod clar, camera acestui telefon e destul de impresionanta.

CITESTE SI:  Ce pret are primul procesor de 5GHz al Intel - Core i7-8086K

Am auzit ceva zvonuri despre ASUS Zenfone 6 de o perioada de timp, iar vestea buna pentru cei care au fost cu ochii pe el este ca smartphone-ul a fost anuntat oficial. Si arata ca un telefon bine conceput si vine cu specificatii de varf.

Se asteapta ca smartphone-ul ASUS va veni cu cipul Qualcomm Snapdragon 855, cu 8GB de RAM si cu un spatiu de stocare de 256GB. Exista de asemenea un ecran de 6,4 inci fara breton.

CITESTE SI:  Cu cat au crescut vitezele la internet din lume in 2017

Cei care se intreaba unde este camera frontala trebuie sa stie ca ASUS a ales sa foloseasca pentru Zenfone 6 un design rotativ al camerei, similar cu modul in care Samsung a procedat pentru smartphone-ul Galaxy A80.

Cu toate acestea, spre deosebire de alte smartphone-uri de varf, ASUS a decis sa echipeze telefonul Zenfone 6 cu un design cu camera duala in locul uneia triple.

CITESTE SI:  A fost dezvaluita o carcasa care se presupune ca i-ar apartine lui Galaxy Note 5

Cea principala din spate va avea un senzor de 48MP, in timp ce a doua camera din spate va avea un senzor de 13MP. De asemenea, va fi capabila sa inregistreze clipuri video 4K la 60 de cadre pe secunda.

Cat despre pret si disponibilitate, smartphone-ul ASUS Zenfone 6 anuntat oficial va fi lansat mai intai in Europa la un pret de 500 de euro. Mai apoi, va aparea si in alte parti ale lumii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *