fbpx

Ce brevete de smartphone-uri nebunesti are Samsung

Ce brevete de smartphone-uri nebunesti are Samsung

In noile brevete recent dezvaluite de Patently Apple, aflam ca compania Samsung din Coreea de Sud ar putea lucra la niste smartphone-uri cu designuri nebunesti.

Totusi, avand in vedere ca sunt doar niste brevete, nu se poate spune cu certitudine daca se vor transforma in produse reale. Poate ca Samsung vrea doar sa-si mentina ideile in siguranta fata de furt.

Samsung, la fel ca multe companii, lucreaza probabil la idei noi tot timpul. Ramane de vazut care dintre acele idei vor fi aduse la realitate.

CITESTE SI:  Smartphone-ul midrange Oppo Mirror 5s a fost anuntat - specificatii oficiale

Dar, multumita celor de la Patently Apple, s-au dezvaluit cateva brevete de smartphone-uri care ar putea indica la ce lucreaza Samsung acum. Unul dintre acele brevete este pentru un smartphone pliabil care pare sa fi imprumutat designul lui Huawei Mate X.

Acest lucru se datoreaza faptului ca, spre deosebire de actualul Samsung Galaxy Fold care are partea pliabia in interiorul telefonului, noul brevet are ecranul pliabil pe exterior.

CITESTE SI:  Qualcomm ar putea fi achizitionata pentru 100 de miliarde de dolari

Ramane de vazut daca Samsung va pune in aplicare acel design. Cu toate acestea, ceea ce a atras atentia este un alt brevet nebunesc care indica faptul ca compania din Coreea de Sud are planuri pentru crearea unui smartphone modular.

Cu toate acestea, aceste module vin sub forma “filelor” care pot fi scoase si atasate la smartphone. Asta inseamna ca utilizatorii vor putea sa adauge lucruri precum spatiu de stocare suplimentar, baterie suplimentara sau chiar butoane hardware care pot fi programate pentru anumite sarcini.

CITESTE SI:  Microsoft a anuntat oficial pe cate dispozitive este instalat Windows 10 in lume

Pare ceva destul de extravagant si, ca sa fim cinstiti, smartphone-urile modulare nu prea s-au bucurat de succes. Asa ca nu e clar daca Samsung breveteaza aceste designuri nebunesti pentru a-si mentine ideile in siguranta, sau daca lucreaza la astfel de smartphone-uri nebunesti.