fbpx

Ce autonomie au smartphone-urile iPhone 12 si 12 Pro in comparatie cu iPhone-urile mai vechi

Ce autonomie au smartphone-urile iPhone 12 si 12 Pro in comparatie cu iPhone-urile mai vechi

Evenimentul Apple pentru smartphone-urile iPhone 12 a fost foarte cuprinzator, iar compania a acoperit o gama variata de subiecte, cum ar fi imbunatatirile hardware, software, imbunatatirile camerelor si chiar impactul de mediu pe care il are Apple prin alegerea de componente, materiale de ambalare si asa mai departe.

Cu toate acestea, un lucru care lipsea in mod vizibil din anunt a fost autonomia acumulatorului noilor smartphone-uri iPhone 12. Diverse dezasamblari au dezvaluit la noile telefoane acumulatori la care s-a redus capacitatea.

CITESTE SI:  Ce pret are noua masina electrica Porsche Taycan mai ieftina

Si intrebarea este: e acest lucru ceva atat de negativ? Intr-un clip video incarcat pe YouTube de Mrwhosetheboss, el a pus noul iPhone 12 al Apple intr-un test si l-a comparat cu smartphone-urile Apple mai vechi pana la XR.

Deci, cum se descurca modelele mai noi in comparatie cu predecesoarele? Rezultatele par a fi dezamagitoare. Se pare ca 12 Pro se descurca inferior lui iPhone 12 avand o autonomie de 6 ore si 35 de minute, in timp ce iPhone 12 a avut o autonomie de 6 ore si 41 de minute.

CITESTE SI:  Tara care produce primul smartphone Made in Africa

Potrivit lui Mrwhosetheboss, noile smartphone-uri Apple nu au fost folosite pe 5G, asa ca ne putem imagina ca autonomia va fi si mai redusa cu 5G. Pentru a se asigura ca testarea e cat mai echitabila posibil, Mrwhosetheboss s-a asigurat ca luminozitatea fiecarui smartphone Apple era la acelasi nivel si ca toate telefoanele aveau acumulatorul incarcat 100%.

Desi exista si alti factori care pot afecta autonomia generala a acumulatorului, putem spune ca smartphone-urile iPhone 12 au autonomii si acumulatori inferiori in comparatie cu modelele de anul trecut.

CITESTE SI:  Cine spune ca Microsoft ar putea vinde smartphone-uri Android

Restul de smartphone-uri Apple au avut urmatoarele autonomii: iPhone SE – 3 ore si 59 de minute, XR – 4 ore si 31 de minute, 11 – 5 ore si 8 minute, 11 Pro – 7 ore si 36 de minute, iar 11 Pro Max – 8 ore si 29 de minute.