fbpx

Ce ar putea primi de la Google proprietarii de smartphone-uri Pixel 4

Ce ar putea primi de la Google proprietarii de smartphone-uri Pixel 4

La cateva zile dupa dezvaluirea smartphone-ului Pixel 4 al companiei Google din Statele Unite, apar detalii de ultim moment despre acest telefon.

Exista informatii ca proprietarii acestui smartphone Pixel 4 vor primi de la compania din SUA ceva. Un stimulent pentru a cumpara acest telefon. Este vorba despre un abonament gratuit pe 3 luni la serviciul de stocare in cloud Google One.

Se asteapta ca smartphone-ul Pixel 4 al companiei americane se va lansa saptamana viitoare. Acum, conform celor de la publicatia 9to5Google, se pare ca compania vrea sa le ofere oamenilor un stimulent pentru a cumpara acel smartphone.

CITESTE SI:  Ce entitati dezvolta site-uri web despre coronavirusul Wuhan

Acel stimulent pentru cumpararea telefonului Pixel 4 ar putea fi un abonament gratuit pe 3 luni la serviciul de stocare cloud Google One. Acest lucru s-a descoperit intr-o sondare in aplicatia Google One.

In cel mai nou update al aplicatiei, cei de la 9to5Google au descoperit informatii care indica catre abonamentul gratuit pe 3 luni pentru proprietarii de smartphone-uri Pixel 4.

CITESTE SI:  Cum imbunatateste Valve recomandarile de jocuri de pe Steam

Acel abonament este pentru nivelul de baza al Google One care ofera spatiu de stocare de 100GB in cloud. Pentru cei care nu stiu, serviciul Google One este practic versiunea cu plata a Drive.

Daca ai nevoie de mai mult spatiu de stocare in cloud, vei avea nevoie de un abonament Google One. Nivelul de baza pe care compania il ofera pentru proprietarii Pixel 4 are de obicei un pret de 1,99 dolari pe luna, sau 19,99 dolari pe an.

CITESTE SI:  Google vrea sa foloseasca realitatea virtuala pentru a ne invata sa preparam cafele, ca si forma de training

Aceasta nu este prima data cand compania din Statele Unite ofera servicii gratuite cu smartphone-urile sale Pixel. Anterior, compania din Statele Unitea a oferit proprietarilor smartphone-urilor sale spatiu de stocare nelimitat in Photos la rezolutie completa, desi aceasta oferta este valabila pentru un timp limitat, mai exact pana pe la sfarsitul anului 2020.

Facebook