fbpx

Ce alta companie, pe langa Apple, ar lansa smartphone-uri fara casti si incarcator

Ce alta companie, pe langa Apple, ar lansa smartphone-uri fara casti si incarcator

Acum ceva timp, s-a vehiculat ca compania Apple din Statele Unite va lansa smartphone-ul iPhone 12 fara casti si incarcator, pentru a-si reduce costurile. Acum se pare ca si o alta companie va lansa smartphone-uri fara aceste accesorii.

Conform zvonurilor, Apple are de gand sa nu mai ofere accesoriile pe care obisnuia sa le ofere cu iPhone-urile sale. Printre acestea se numara castile si incarcatorul, dar totusi va fi inclus cablul.

Acum se pare ca si alte companii ar urma exemplul Apple, iar Samsung este una dintre acestea. Intr-o stire de la publicatia coreeana ETNews, s-a dezvaluit ca sursele din industrie sustin ca Samsung ar avea de gand sa nu mai includa castile si incarcatorul pentru smartphone-urile sale din 2021.

CITESTE SI:  iPhone 11 va avea un ecran similar cu aceste smartphone-uri rivale, spun surse

Asta inseamna ca, deocamdata, viitorul Galaxy Note 20 (care va fi anuntat pe 5 august) inca va veni cu castile si cu incarcatorul. Cat despre motivul pentru care companiile ar renunta sa mai includa castile si incarcatorul, raspunsul e destul de simplu: costurile.

CITESTE SI:  De ce unele banci monitorizeaza in secret cum folosesc clientii smartphone-urile

Prin faptul ca nu includ aceste accesorii, asta inseamna ca companii precum Apple si Samsung vor trebui sa produca mai putine componente, iar astfel isi pot reduce costurile generale.

Cu toate acestea, din moment ce nu e clar cat costa aceste accesorii, aceasta decizie pare a fi mai degraba in avantajul acestor companii decat in avantajul consumatorilor de smartphone-uri.

De fapt, recent s-a indicat ca smartphone-ul Apple iPhone 12, in ciuda faptului ca nu vine cu accesorii, va fi cu 50 de dolari mai scump decat predecesorul sau. Tratati aceste informatii cu o doza de precautie pentru moment.

CITESTE SI:  VIDEO: Bateria lui Galaxy S8 poate rezista unor abuzuri serioase fara sa ia foc

Companiile de smartphone-uri probabil cauta sa vada reactia publicului atunci cand Apple va lansa iPhone 12 fara casti si incarcator. Ce parere ai despre faptul ca smartphone-urile Apple si Samsung ar putea veni fara accesorii?

Facebook