fbpx

Ce accesorii MagSafe de camera a dezvaluit Moment pentru iPhone 12

Ce accesorii MagSafe de camera a dezvaluit Moment pentru iPhone 12

Compania Moment a dezvaluit noi accesorii MagSafe de camera pentru smartphone-urile iPhone 12 ale companiei Apple din Statele Unite. Aceste accesorii de camera pentru smartphone-urile iPhone 12 pot fi acum precomandate de pe site-ul web al Moment.

Cei care sunt seriosi in ceea ce priveste fotografia mobila, probabil sunt familiarizati cu compania Moment. Pentru cei care nu sunt, e important sa retina ca aceasta e o companie specializata in crearea de obiectivi terti de camera, iar acum se pare ca compania a revenit cu o multime de produse MagSafe de camera pentru smartphone-urile iPhone 12 ale companiei Apple din Statele Unite.

CITESTE SI:  Un sondaj arata ca nu multi oameni il vor cumpara pe iPhone 8 daca va costa 1000 de dolari

Aceste accesorii vin sub forma unor optiuni dintre care utilizatorii pot alege, cum ar fi un suport pe care utilizatorii il pot folosi pentru a atasa alte accesorii, cum ar fi un microfon extern sau o unitate flash externa.

Exista, de asemenea, suporturi MagSafe de trepied pentru modul peisaj sau modul portret (sau ambele). Exista si un suport MagSafe universal care va suporta o varietate de dimensiuni, astfel incat utilizatorii sa-si poata folosi smartphone-urile iPhone 12 cu o varietate de echipamente, cum ar fi o configuratie mobila de videografie.

CITESTE SI:  Tara in care se fura console de jocuri PS5 prin Amazon

Cu toate acestea, pentru cei care sunt interesati de ceva ce nu are legatura cu camerele, compania Moment a dezvaluit si suporturi MagSafe de perete si, de asemenea, un suport auto.

CITESTE SI:  Samsung spune cand va fi dezvaluit smartphone-ul pliabil al sau

Fiecare suport si accesoriu MagSafe pentru smartphone-uri este in prezent disponibil pentru precomanda de pe site-ul web al Moment. Asa ca, daca esti interesat de vreunul dintre suporturi sau accesorii de camera, poti accesa site-ul web al acelei companii pentru a plasa o precomanda. Ce parere ai despre noile produse ale companiei Moment pentru smartphone-urile iPhone 12 ale companiei americane Apple?