fbpx
Cat de similar e iPhone SE din 2020 cu iPhone 8 din 2017

Cat de similar e iPhone SE din 2020 cu iPhone 8 din 2017

O companie chineza de tehnologie a realizat o demontare a noului iPhone SE anuntat in anul 2020 de compania Apple din Statele Unite. Astfel, compania chineza a aflat cat de similar este noul smartphone cu iPhone 8 care a fost lansat in 2017.

Inainte de lansarea noului iPhone SE al lui Apple, se zvonea ca acest smartphone va fi similar cu telefonul din 2017 in ceea ce priveste designul. S-a dovedit a fi adevarat, deoarece smartphone-ul din 2020 a adoptat un design mai curbat care e in linie cu designul recent al companiei Apple din Statele Unite.

CITESTE SI:  VIDEO: De ce BlackBerry KEY2 este mai rezistent decat smartphone-ul anterior

Cu toate acestea, se pare ca similitutidinile nu sunt numai acestea. Conform unei recenzii recente a noului telefon din 2020 de catre Ao Technology, o companie chineza de reparatii de smartphone-uri, se pare ca componentele interne ale lui iPhone SE par sa fie similare la aspect cu cele ale telefonului din 2017, ceea ce indica faptul ca noul telefon este telefonul din 2017 rebranduit.

CITESTE SI:  Ce probleme de natura legala are Apple in Japonia

Cu toate acestea, telefonul din 2020 vine cu cipul A13 folosit de smartphone-urile Apple de varf din 2019. De asemenea, vine cu pana la 3GB de RAM, cu WiFi 6 si cu Bluetooth 5.0.

Asa ca, desi exista similaritati, cele doua telefoane Apple sunt destul de diferite. Demontarea realizata de Ao Technology a avut in vedere si transferarea ecranului lui iPhone SE la smartphone-ul din 2017; si placa de baza a telefonului din 2017 la iPhone SE. Desi au existat unele limitari in urma instalarii.

CITESTE SI:  Specificatiile modelelor iPhone 12 din acest an ale Apple

In orice caz, indiferent de hardware, iPhone SE la pretul sau de 399 de dolari este un chilipir in comparatie cu cele mai scumpe telefoane de varf ale companiei Apple din Statele Unite.

Daca ai absoluta nevoie de cel mai nou hardware si cea mai noua tehnologie, atunci merita sa ai in vedere pentru cumparare acest smartphone din 2020 al Apple.